hogy így minden felment mérgembe vettem telekomot de azért hagytam otira is 1 kis zsét még hátha ............ Akkor ne válaszolj de azért nézzél be néha ide is :)
Gigus, Gigus.
EZ még semmi... de kár hogy nem voltál régebben. Volt egy fazon, aki valahol alacsonyan vett, aztán nem adta el nyerőben,kiült egy jó kis esést, és amikor újra nyerőbe fordult, naponta 10* beírta a sztoriját, de elég hosszan...és kérdezgetett boldog boldogtalant hoyg mit csináljon. Eladja, vagy tartsa??? De nagyon kétségbeesetten.
Téged az a muki kikészített volna. :-)
ebből is látszik hogy semmit nem olvasol el, én hiába jártatom a számat. CSAK AZ EXPLOREREN FUT az erstés. nem is megy a mozillán. (javítson ki bárki ha tévedek, és kövezzen meg)
tudod mit? vegyél és adj el, kívánom hogy keresd meg minden hónapban amit kívánsz, de én ezennel tényleg felíadtam veled kapcsolatban mindent. Ez volt az utolsó hogy ide írtam.
Tudod az, hogy itt pénzt lehet keresni, nem azt jelenti hogy nem kell érte dolgozni. Nagyon is kell. Összefüggésekben, logikában, adatokban, táblázatokban, és még sorolhatnék ezer és egy dolgot kell átlátni, és kiszűrni a lényeget. De csak csináld.
Nyugodt ember vagyok, így csak annyit mondok:
sok sikert. Az oti fórumos tegnapi kérdésedre valahogy így hangzott:
Gigus, akkor mostmár nem segítesz?
a válaszom: nem akkor most már nem segítek.
Segíts magadon.
na végre találtam vkit aki visszállított mindent a mozzilárol át kellet rakni a net broker prot az explorerre mert a gépem reggel automatikusan frissítette magát és utánna sehogy nem jött be a netbroker pro ez miatt nem tudtam reggel venni otit már azóta el is adhattam vna
kezd alakulni a könyv, gondolom az említett számviteli jogszabályok miatt keményen kell pufferelni a vezéreknek, nehogy nagyon megugorjon az ár, mielőtt bele tudnak venni:)
:) ezt bezony most egy életre megtanultam :))))
tényleg fogalmam nem volt hogy így szétbombázza. Néztem is a klaviatúrán hogy mi a francot nyomtam el :)))))))
Zuhanás