Tényleg buxi, igaza van Kingának nem lehet ilyen struktúrálatlanul beirni. Nézd meg Gabor is ésszel csinálja. Talán mert nem jöttél rá a nyitjára hogy is kéne, most elmagyarázom :)
Van a cím: "buxinak kis segítség" ez az hogy kinek küldöd, nem kell feltétlenül küldeni valakinek..akkor h miról szól stb.
Aztán az együttes neve szám címe ezt kicopyzod a youtuberól ami a mozi ablak fölött megjelenő szöveg:pl. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Utána teszed a linket, amit a browser youtube ablak address/cím sorából copyzol be pl.: link
És már kész is vagy.
Összességében akkor már így néz ki:
Ami Sarut illeti, és Nálad is előfordul buxi hogy a luxemburg rádió számait ha 1 hsz-be tenné be akár 5-6 linket, akkor nem törné szét az oldalt és akit érdekel az meg 1 helyen megtalálná, és ez rád is vonatkozik buxi, mert Te is képes vagy oldalakon át nyomni a tárgy, cím nélküli linkeket...
Szal egyszerű ez, remélem tudtam segíteni.
szegény Mozart -:), aki annyira nyelvtani és zenei zseni -:), hogy a 2 unlimitet a 2 unlimited-et nem tudja megkülönböztetni, szerintem, Mozat örülne, hogy nem értünk egyet.... csááááá
igen, csak a címbe ne engem írj (vagy csak okkal, ritkán, hanem pl. Mozart-ot -:))))
Amúgy, hamár cikizel 2 unlimited-et és nem 2 unlimitet.... ciki, ha már ciki
Törölt felhasználó2008. 03. 22. 19:53
remélem sikerül a kedvedben járnom kkkingácska
Wolgang Amadeus Mozart - Flute & Harp Concerto
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))