A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Érdekes hogy napok óta fullra pakolva a vételi és az eladói oldal is, de nem mozdul egyik sem....a vételi vaskosabb azért rendszerint! Amúgy ez volt sokáig az alteonál is 2800 körül, most látjuk hol tart.!
Ilyet kellene edukálni, hogy létezik olyan megbízás is, hogy iceberg… Mostanában, csak nagyjából követem a dolgokat. Annyi tuti, hogy jó helyen van a pénzünk :) Ahogy elnéztem a chartot eléggé be vagyunk szorítva egy szűk sávba. Elhullámozunk langyosan, de legalább egy komoly ellenállási szint épül ki. Szerintem ősszel brutális kitörése lesz a részvénynek, akkor jól jön majd a támasz. Én néha gyűjtők hozzá egy picit, amikor leszúr, főleg az eszetlen kiszálló hülyéknek hála:)
Végre kész az ecseri központ is, júliustól már termeli a pénzt az is. De lesz ott még bőven másik logisztikai központ jövőre (Szeged, Debrecen). Már csak azt várom, hogy esetleg a reptérrel kapcsolatban milyen logisztikai feladatot kapnak.
Persze, olcsóbban akarnak többen is venni még részvényt. :) Viszont a forintozó barátunk is nagyon jól elszórakoztatja magát kis vacak tételekkel. Fontos neki, hogy 4030Ft legyen mindig az árfolyam.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link