arany megint 600 majdnem...ez egy olyan kutya mely probalja a farkat megharapni, es ha sikerül neki a kkor visit de ujbol megprobalja kesőbb....szóval marad a range trading....minnél bullisabb a részvénypiac, úgy nő az arany etc ára is ezzel az inflációs aggodalmak ami miatt esünk...
Szia ARP,
miből gondolod, én meg épp azt gondolom, hogy most nyuxanak a piacok, és a FED nagyobb megnyugvással emelhet még 25bp-t....azt kiabálják amit írtam amikor fordultunk fel: Nem félünk a FED-től :) nézd meg a kötvényárakat megy ki belőle a safe-haven pénz...esnek....kicsit nő a kockaviselési hajlam....még a végén a kivitt pénzek is visszajönnek az emerging marketekbe... :)
de rózsaszínú ez a reggel csak nehogy USA mínuszban zárjon :)
Jó a reggel - a hajnal különösen friss volt - kicsit párásan mediterrán.
A lényeg - most tartom elképzelhetőnek, hogy a FED esetleg kihagyja a junius végére várt tizenhetedik 25 bp kamatemelést. Retorikailag úgy fogalmazva: "elhalasztja" de közben "közelről figyeli az inflációt". Benne van a piacokban ez a lehetőség - akkor mehet a megkönnyebbülés ralli kicsi nyári forgalommal.
lehet, hogy csak többen fordulnak ingatlanközvetítőhöz, mint másfél éve... vagy lehet, hogy az ingatlanközvetítőknek jobban megy és van pénzük "eladó" táblát csináltatni
de tény, hogy nagy a túlkínálat. Bár a helyzet nem olyan rossz, mint mondjuk 1 éve.
jo kis cimstory a portfolion alakasarakkal....amit ide belinkeltem multkor az is ezt erősiti...tegnap voltam BP-en es lattam hogy egyre több a kiregasztott elado lakas hirdetes...ez nem volt igy 1,5 eve....
Jo tradelest.
Törölt felhasználó2006. 06. 21. 08:52
Aki felvesz egy pozíciót a piacon, az egyuttal kell, hogy rendelkezzen egy elképzeléssel a jövőt illetően. A jövőt kutatni és vitatni tehát nem butaság, sőt szükséges és elengedhetetlen annak, aki a tőkepiacokon szeretne labdába rúgni és nem öngól véteni.
Virtualis kavehaz