haha hova menjek vissza? itt lesz az EB...akkora forgatag lesz itt heteken belül, az egesz varos egy nagy partysziget lesz...jönnek a csikak ide majd :)
ketyereszünk, köszi...inkabb a konkurrencianal irogatom le vizioimat...ritkan vagyok itt...mizujs a vizsgakkal? mennyi van meg a büntetesböl hatra hogy megkapd a levelet?
múltkor váltottam be 5 kiló aprópéénzt, 1 -est , 2 -est.
ennyi maradt régebbről. már a kutyának sem lehetett visszaadni, mindenki itt hagyta nekem.
postán beváltják elég könnyen.
de lassan hozhatjuk azthiszem az 5 ,és 10 forintosokat is ha így megy tovább...
dobnék be képet a süteményes pultról, csak nincs itt a fényképezőm :-)))
majd máskor... majd az 50, és 1000 forintos Phylaxia bulira mekkora süteményevést csinálunk...húú
Ügyes vagy, hogy elő tudtad bányászni Greenyék topikját. Tényleg mi lehet Greenyvel?
Ha már kávéházban vagyunk kérnék egy baromi erős dupla whiskyt is jéggel Bátya!
Rámfér mostanában! :-))
PRIINCESS OF MONACO?
Jézusom, az még mindig itt van a szemeim előtt. Olyan szépet ritkán lát az ember! Nem ették meg a férgek a virágját, meg a gyökérzetet?
Küldjél már képet na: gentlemanus@freemail.hu
Mi van velem? Eladtam a vidéki házamat, most igyexek a melóra koncentrálni, meg motorra, choppere gyűjtök most. YAMAHA DRAGSTAR 1100-ra. Ez a vágyam! Alig várom, hogy meg tudjam valósítani. Be sem merek menni a szalonba, mert akkor tuti, hogy kész leszek és megveszem.
:-)))
A rózsákkal minden rendben, leszámítva azt hogy a hőség nagyon megviselte őket. Fogok képet küldeni :o)
"Princess of the Monaco" a leggyönyörűbb.
Az utóbbi időben eltűntél: remélem minden rendben ?
Virtualis kavehaz