Az 1 sz reptéri vámhivatal lefoglalta,eredetiség,és származás vizsgálatra hivatkozva.
Kaptam tőlük a DHL-en keresztül egy levelet, amiben leírják, hogy szellemi tulajdonjogot sértett 2 db telefon,1 db pedig a nokia védett csengőhangja miatt került lefoglalásra.
Gondolom ezek már ott is maradnak.
Ha valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben, nem lennék hálátlan.
Hm ...
Tegnap vettem két, vagyis három telót ...
Egy, azaz kettő, Lois Vuitton-t és egy Guccit. Az egyik haverom hozta őket.
Ha gondolod, szívesen átadom részedre - persze, annyiért, ahogy vettem - 500 dolcsiért de csak, ha láttad az Éretlenek c. francia filmet ...
;)
Előfordulhat,hogy bezúzzák,és még a veszélyes hulladék megsemmisítéséért is kiszámláznak neked vmi összeget.És akkor még jobban is jársz,mert elméletileg neked kell végigjárnod a megsemmisítés útvesztőit.Én már jártam így,öngyújtókkal.Ha szerencséd van,egyszerűen csak vmelyik vámos fog telefonálni vele otthon,te meg nem kapod meg,és kész.
Nem en meg nem jartam igy,de vannak ismeroseim akik hasonlo teruleten tevekenykedtek,nem vamosok:-)es toluk hallottam jo par hasonlo tortenetet.De azert probalj utanna jarni.Proba szerencse!De a repteri vamosok egy kulon tarsasag mondhatnam zartkoru tarsasag.Gondolom tudod mire ertem.Sok sikert!
Szia.
A szállító levélen csak 3 db mobil telefon szerepelt.
Különböző betűjelzések, és számok, amiből nem lehetett következtetni a márkára.
Azt mondod, ha találok valami ismerőst, akkor sem tudom vissza szerezni?
Sajnos nem tudsz tenni semmit,nemzetkozi vamegyezmeny van a marka vedelemrol.Minden ilyen csomagot atvizsgalnak a DHL szallitolevelen rajta volt mit tartalmaz.
Vámügyben segítséget kénék
Az interneten rendeltem 3 darab mobil telefont.
Lois Vuitton (2db)
Gucci (1db)
A feleségemnek, és a két gyerekemnek.
Természetesen kamuk, az eredeti nagyon drága.
Az 1 sz reptéri vámhivatal lefoglalta,eredetiség,és származás vizsgálatra hivatkozva.
Kaptam tőlük a DHL-en keresztül egy levelet, amiben leírják, hogy szellemi tulajdonjogot sértett 2 db telefon,1 db pedig a nokia védett csengőhangja miatt került lefoglalásra.
Gondolom ezek már ott is maradnak.
Ha valaki esetleg tudna segíteni ez ügyben, nem lennék hálátlan.
dydujeans@t-online.hu
Előre is köszi.