Á itt gyávák vamnnak csak. Nem merik kiszedni limitig, pedig ha megnéznék a könyvet akkor látnák, hogy a mai limit felett üres a könyv! (A beírás után szokták telepakolni)
most mintha felfelé állna a menet, legalábbis még nem kaptam 2,8-on sem, attól állok lefelé vételen
de: vettem 20K-t 3.1-en, hátha mégis felfelé lesz ma az irány
korán van még, délutánra kiderül...
Kedves Evazeller, nem gondolod, hogy ha kiadod a stratégiádat, azzal saját magad ellen játszol? Mindenhová beírod a fillérezős sikereidet, ami szép és jó, de ha csak páran elkezdenek követni, máris elcseszik a játékodat.
Mivel már lefutott most elárulom, hogy tavaly ősztől az appenin egy szűk sávban oldalazott, de akkora napi kilengésekkel, hogy simán "ész nélkül" meg lehetett játszani. Kis pénzzel persze, így én minden nap vettem 2000 db-ot, majd 2 Ft-tal feljebb beálltam eladni. Nem is kellett gondolkodnom, nyitottam, eladtam, izgalom nélküli aprópénz, de ezt csináltam majdnem egy évig, szinte minden nap dt-ben meg lehetett játszani, és több százezres hasznot hozott.
És amiért most leírtam: Ha nekiálltam volna örömködni az appenin topikban mekkora császár vagyok, akkor cseszhettem is volna az egész játékot, mert több emberrel már nem működött volna.
na szóval: ebben a papírban szép lehetsz, de okos nem
miután elment 3.7-en és 3.9-on a tegnapi 3.3-as vételem, töprengtem, hova álljak be vételre
adta volna magát a 3.2, mivel 3.1-en 300K tolongott
de gondoltam, vazze. legfeljebb nem kapok ma vissza, beálltam 3-ra és 2.9-re
és mit ad isten?
3 forinton kiszolgáltak gyorsan és a 2.9-es vételi ajánlatom 2.8-on teljesült:)
na mondom, ez igen, ma is totál rontás, akkor ez 3.3-nál ma nem megy feljebb
és tényleg:
eladtam 3.2-n és 3.3-on a cuccot
holnap mi lesz?
fogalmam sincs
de pesszimistán állok be venni megint
mondjuk 2.6 és 2.7 megkockáztatom
TWDINVEST
Új tevékenység.
Új sikersztori!!!!