egyébként szerintem nincs új a nap alatt
az est-ben is beetettek népeket 10 forintos kötvénnyel, aztán adták, mint a meszes, azóta is
ezek szerintem az est-et koppintják
Azért nap vége felé csak benn állt 700k vevő, és nem jött újabb beleadás, nap végi felkötés is elmaradt, szerintem minden esély megvan egy holnapi fordulóra.
őrült mennyiség?
én ma 50K-val toltam -- de az sem őrült mennyiség ezen a szinten
viszont még nem fogott aljat láthatólag, tehát nem árt az óvatosság...
Itt mindenki ilyen őrült mennyiségekkel operál? Mennyit lehet ezzel nyerni, érdemes kockáztatni?
Csak azért kérdezem mert ez a papper bizony szépen rongyol lefelé az elmúlt napokban, de az Estmediat csak nem múlja alul.
Törölt felhasználó2016. 09. 20. 19:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
első lépcső volt. 5000db
ma kaptam még 7000et 2.8on
holnap 10et veszek 2.5ön
már nekem is úgy tűnik, meglesz a 2 forint alatti tartomány is, mint est-ben -- bár nem akarok találgatni, inkább próbálok jól játszani benne --- azért nem felhőtlen a boldogságom, 16K-val még lógok 5.1-es vételen, az egyértelmű beszorulás egyelőre
de a mait és tegnapi vételt is jól találtam el, különösen az eladást
pffff:)
2.6-ra beállok venni holnap:)
ma egy istenit játszottam benne, tegnapi 3per3-as ügyosztályost ma sikerült eladnom 3.7-en és 3.8-on, és ma aszkézist fogadva beálltam 3-ra és 2.9-re venni, 3-on kaptam, a 2.9-est pedig 2.8-on borították rám --- elmentek 3.2-n, 3.3-on és mivel sokat kockáztattam, egész szép játékpénz jött össze
TWDINVEST
Új tevékenység.
Új sikersztori!!!!