Előre elnézést kérek a fogadatlan prókátori szereptől és Deszcsakafi-tól is, hogy megkérdezése nélkül ide másolom az írását, de sztem meg kéne fontolni, amit a másik topikba írt: "Jó lenne mindenki visszajönne, és nem lenne széthúzás. Mint ahogy
tavasszal és nyáron is volt. Találjatok ki olyan topik szabályokat,
amiket mindenki elfogad. A kvasztics féle trollok letiltását mindenki
egyértelműen kérte. Csokit itt a topikgazda soha nem tette ki, hanem a
pf modik voltak. Szóval nem is értem az egészet. Írjatok mi kellene
ahhoz, hogy ne 3-5 topikban szóródjunk szét!" Talán nincsenek kiengesztelhetetlen ellentétek, és megoldható lenne. Sztem. mindenkinek jó lenne.
Lassan ideje lenne fordulni. Értem én, hogy tegnap is és ma is kimásztunk a gödörből, de mégis minden nap lejjebb zárunk. Lehetne fordítva is, megrántják felfelé, visszacsorog, de feljebb zár. R. 664
Lehet hülyeség, de nem kizárt, hogy valami "nagybüfi" teszteli a robotot. Nézi, hogy hol avatkozik közbe és mennyire. Én is ezt tenném, ha nem csak pénzem lenne, hanem agyam is. :)
Ja ne is mondd... szerves kémiából úgy lettem 5-ös, hogy dealt kötöttem anno a tanárommal, hogy elmegyek egy versenyre, cserébe nem írok témazárót. 8. lettem... mondjuk 12-ből, de ott dőlt el, milyen szakmát kell választanom, mert alkut kötni tudni kell! Ő azt akarta, valaki képviselje az iskolát, én meg azt, hogy ne kelljen sokat tanulni, ha van work-around megoldás! ;)
Tök Opus Topik