A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
A mult héten besokalt irta hogy nem lesz.) Nem vaeszek azon gondolkozok hogy holnap eladom... sok az elado... Azzal a sok PPP -vel mit kezdjek?)))) Persze ha férfi agyam beindul akkor ....... De tovább nem boncolgatom.)))))
Pedig a 16ezerxezer az tetszetős bukta volt, mint bagatell bukta:):):):)
De direkt nem észrevételeztem, inkább a standard topikunkon derültem, miután visszajöttem a nethez.
Az ERSTE célár nem olyan rossz, mert az én meglátásom szerint azt nem mostanra adták, hanem hoszabb távra, magyarul ez a vágást követően még várható célár. Akkor viszont nem is olyan rossz az éves hozam a teloban, mert ügye aki osztalékralli elött bevásárolt márciusban 720 körül, az vagy kiszáll most és zsebrevágja a nyeereséget, vagy tartja és megkapja az osztalékot, majd várja a célárat 800-körül.
viszont utólag is elnézést, de nem igen követem a mai menetet, és úgy látom a könyvem le van fagyva, mivel még mindig ugyanazt mutatja. úgyhogy mégegyszer bocsánat az előző könyv miatt de nem az a pontos.
na de én nem dtzek, szigggorúan csak long. eddigi össz veszteségem cca 16000E körül van pont emiatt. És pedig lenne miből veszítenem. De folyamatosan kivárok, így nekem jöhetnek a -4-ek amikor utána ott a sok + is :)
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.