A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Küzdjünk meg ezzel a 800-zal.
Úgy látom egyelőre ez oda-vissza birkózás lesz.
Gigus az este tippelt nyitómnál most 2 pont eltérés volt, a záróval Te jössz az Neked megy:):)
..átkötés normál esetben röviden nem más,mint a felvett poziciód továbbgörgetése.....ez pedig azonnali prompt árfolyamon történik....
....pl...ha shortolod,nem akarod zárni,mert további esésre számítasz,akkor az adott napon lejáró pozíciódat átkötöd egy másik időszakra....longnál fordítva....ez lehet napi,hati....
...de történhet az általad említett okok miatt is....év végén én is optimalizáltam így adót.....
átkötés olyasmit jelent, hogy valaki elad és utána vissza is veszi (illetve ha van lehetősége short esetén fordítva). Fő oka az eredmény (nyereség/veszteség) realizálása szvsz
Három példa jut eszembe hirtelen:
1. vett 715-ön márciusban majd hónap végén eladta és visszavette. Ennek az oka, hogy a teljesítményét realizált profit alapján mérik hónap/negyedév végén(lehet trader, alapkezelő, vagyonkezelő...).
2. adóoptimalizálás: bukóban elad és visszavesz (short esetén fordítva) így a realizált veszteséget szembeállíthatja a realizált nyereségével ezzel "tolva" az esetleges adófizetést
3. pl alapkezelő elad és visszaveszi egy másik befektetési alapjába vagy egyéb befektető másik portolióba (bár ez nem tudom mennyire sorolható ide)
Szerintem az átkötés ezt jelentheti, de ha van valaki aki pontosabban tudja én is kíváncsi vagyok rá...:)
Súlyos tévedés:):) mert pont adatot adtál, tegnap a délelőtt mondott intervallum volt a gond.
Figyeld az ottani előrejelzéseket, 8 perccel zárás előtt !! már látták, hogy 85 se lesz a záró, illetve napi minimumon zár:):)
Hiába ez így van, az ember figyel és mindig tanul.
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.