Szándékos. Elindulnak a részvények, minden perc számít aztán pont leállnak a kereskedések!!! Erre van bármilyen lehetőség ezt nyomni? Ezért esnek a részvények mert nincsen kereskedés! Agyrém ez ami itt megy.
Hidd el ver is a víz rendesen. Van 700 db MHB. stoppert ott azért betettem 9950 re,de az FHB 3000 db a szabadonfutó nincs alatta stop. amikor rakni akartam akkor szart be a rendszer. egyébként elképesztő trógerság. ezért tartunk itt mert velünk mindent meglehet csinálni a kurva annyukat.
képzeld ha most akarnál venni vagy eladni és azért mert szar a broker nem tudsz. Ki fizeti neked ki az esetleges árfolyamváltozásból fakadó veszteségedet? Nekem opusom van. Ott nincs most jelentősége hogy nem tudok kereskedni. De itt ebben a papírban most van
azért van jópár papír amit nem húztak még meg idén, s nem is rosszak delta, dmker, akko abban még érték is van, szóval akad még a sáska hadnak jövő héten is valami
Ezen gondolkodom tegnap óta, persze nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de gyanús a nagy csend a Portfóliótól. Nagy volt a rohanás, beöntötték egy keveset elindítva egy kis realizálást és kiszállás a kisbüfiktől. Opus feelingem van.
TAKAREKJZB