Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 09. 20. 10:12

Sulinet: csak komplett konfigurációra  

Ugrás a cikkhez
Várhatóan már novemberben módosul a Sulinet Expressz programban igénybe vehető kedvezmények köre. Az eddigi széles termékkör helyett a támogatást csak komplett számítógépes konfigurációkra lehet majd igénybe venni.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=58938
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 20. 14:13
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Sok visszautalt pénzt köszönhetek a sulinetnek.
Emlékszem a legelső időszakra mikor mondtam erről a lehetőségről embertársaimnak,hogy az öszes lóvét viszzafizetik hitetlenkedtek,és nem is hitték el,hogy létezik ilyen Mo-on.Talán fel se fogták.Nem is volt az elején valami nagy forgalom.
Egy boltban (nem mondom a nevét a kék hal ról elnevezett egységnek)egyenesen lebeszéltek mikor telefonon érdeklődtem.
Persze mentem máshova:)

Mikor a hozzászólást kezdtem még bírálni akartam a szűkítést,de aztán rájöttem,hogy így valóban azok vesznek majd akik első gépet vesznek ,vagy a régit cserélik le.
Ugyanis rájöttek,hogy alig volt valami hatása ennek az egésznek sajnos.Nem lettünk közelebb nyugathoz ellátottságban sem.

Viszont végre a köznépre is áldoztak pár milliárdot közvetlen kompenzáció formájában nem csak homályos helyekre utalgatták a manit.
Törölt felhasználó 2005. 09. 20. 10:30
Előzmény: #1  portfolio
Látjátok, ennek például örülök, hogy nem szűnik meg a Sulinet, még ha szűkül is a vásrolható termékek köre.

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek