Azért hoztam létre ezt a témát,mert nagyon sokszor van velem az ,hogy szeretném olvasni a fórumot de nem olvasom ,mert elbizonytalanítanak néhányan.Persze nem tántorítanak el elképzeléseimtől.De a shortosok vagy longosok egymást erősíteni tudnák nem meggyengíteni elképzeléseikben akkor lehet könnyebb lenne mindenkinek a dolga!
Nekem 2240-ről van,és nem kevés.A mai külföldi tőzsdéket elnézve nem valószínű,h reggel még rosszabb pozícióban fogom nézegetni a papírkáimat.Mégis az előző hozzászólóval vagyok egy véleményen.
Törölt felhasználó2009. 01. 28. 21:22
Szerinted meddig tart az optimizmus?Szerintem max holnap 14 :30ig!De ne legyen így!Én is jobban szeretem a bikát!
Törölt felhasználó2009. 01. 28. 21:16
Szerintem Te vagy megkeseredve!Mert egy fórum téma egy normális emberből nem vált ki ilyen agreszív megnyilvánulást!Egyértelmű ,hogy be vagy ragadva 3800ról vagy feljebb!És reménykedsz minden éjjel ,hogy felmenjen ,hogy megtudd menteni a pénzed egy részét!
Törölt felhasználó2009. 01. 28. 17:29
..ezt a topikot inkább a 3200-nál jan 6-7-én kellett volna a pofánkba rakni..több értelme lett volna.
Így viszont csak egy megkeseredett ember vinnyogása hallatszik ki ebből...
Törölt felhasználó2009. 01. 28. 17:22
u
Törölt felhasználó2009. 01. 28. 17:21
Nem hiszem ,hogy sokáig tart ez a nagy trendfordúló!Csak nehogy beragadjanak egy ketten!Mert legközelebb örülünk ha 2300 ig visszajön 1300ról!
Tudod épp az elv az ami kaszinóval teszi hasonlatossá ezt a világot.
Van egy cég aki még tovább akar növekedni ne adj isten saját fundamentumain is jóval túl, mit csinál részvényeket bocsájt ki és ebből egy rakat lét kasszíroz. Mi pedig elkapkodjuk a részvényeit ha jó a cég ha csak egy felfújt lufi, fundamentumok nélkül. Ez egy ilyen világ és ehhez hozzátartozik a shortolás is. Egyébként 2600-tól ülök jómagam némi otp-longban várva hogy esetleg szétbasszon az ideg amiért nem shortoltam 3200-tól...Ajókurvaéletbe bocs
Egy részvényesnek alapvetően nem a shortos és longos szerencsejátékosoktól kellene elvárniuk valamiféle eredményt, hanem a részvénytársaságuktól, és annak megfelelően vásárolni vagy eladni részesedésüket... tudod alapvetően a könnyebb részesedés cserét kellene hogy szolgálja a tőzsde és nem casinóként funkcionálnia.
Hát bakker ha eltakarodna mindenki akkor ki tőzsdézne szerinted? Egyébként a tőzsde eredeti funkciója épp a spekulációs céllal történő részvényvásárlás. ha viszont mindenki csak venni akarna akkor kitől vennének?
Szerencsésebb lenne ha az összes shortos és longos eltakarodna a casinóba, és hagyná a tőzsdét eredeti funkciójának beteljesítésére. :)
(persze nemcsak itthon)
Short OTP
Azért hoztam létre ezt a témát,mert nagyon sokszor van velem az ,hogy szeretném olvasni a fórumot de nem olvasom ,mert elbizonytalanítanak néhányan.Persze nem tántorítanak el elképzeléseimtől.De a shortosok vagy longosok egymást erősíteni tudnák nem meggyengíteni elképzeléseikben akkor lehet könnyebb lenne mindenkinek a dolga!