https://files.fm/u/8atmjau4#/view/carVertical.pdf Ha más is veszi a fáradtságot és utánanéz ennek a carVertical dolognak, kiderül, hogy ez egy szimpla lopott jármű lekérdezéses progi. Köszönő viszonyba nincs a tegnap bemutatottakkal! Nice Try Trolls! :)
Sokat mentünk, ne legyünk türelmetlenek. Most itt 700 körül épül egy brutális erős bázis, azt látom. Több mint 3 millió papír fordult meg pár nap alatt, azaz akik adni akarták elrakhatták a nyerőt, az új szereplők pedig a helyükre léptek. Szerintem a mai nappal láttuk a konszolidációt, további eladói nyomásra már nem igen számítok. A következő hírrel pedig ha kellően ütős, megcélozhatjuk a 4 számjegyű tartományt. Csak az a kérdés, hogy ki lesz olyan botor/óvatos/fosós, hogy odaadja majd az olcsó papírjait ;)
Mindenkinek nagyon köszönöm a pozitív visszajelzéseket! :) Örülök, hogy sok név arcot kapott! Sajnos a tiédet nem tudom mihez kötni, mert tegnap tuti nem találkoztam paraszttal :) R: 742
semmit ,nincs mit csodálkozni látszott hogy kitört ,300 fölé ,4ig nél meg 2300 volt a kitörési jelszo ,kicsiknél mind ki fog törni csak a kitörési pont fölé kell huzni aztán hullabébi,limbohinto.van egy pár kicsi alig ment ,uyg néz ki mindegyik dupla triplázni fog ,egy pár már megtette,idén re gondoltam,söt nyárig ,és szerintem opi konzi is
Gyűjtés? Az a baj, hogy jelenleg kötések se nagyon vannak, és amik vannak azok is csak pár darabosak. :( Én az utolsó egy órában várok majd egy kis kapkodást. :)
SET Nyrt