Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 21. 13:40

Raif.Bef.Alapok  

Mit láttok a Raif.Pénzpiaci és Konvergencia Alapok Alapja befektetések jövőjét illetően? Mitől ilyen alacsonyak az árfolyamok? Várható egy kis emelkedés?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Tycoon 2007. 01. 21. 22:19
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
alina: Lehet, hogy félreértem a kérdésed mögött rejlő gondolatokat, és te is tudod, amit most irok, de a befektetési alapok nem részvények, ezért kerül 1-1 jegy 1-2-3 forintos árakba. Ezzel tudják azt biztosítani, hogy bárki, bármikor, és szinte bármekkora összeggel be-kiszálljon.

A pénzpiaci alap egyébként alapjában véve nem csinál mást, mint sok pénzt köt le főleg bankbetétekben, és azért tud jó eredményeket elérni, mert ha pár száz milliót kötsz le hosszú távra, akkor már jobb kamatokat adnak, mintha az utcáról besétálsz 1-2 millióval.

A pénzpiaci alapok pedig nem emelkednek túl gyorsan, hiszen nagyrészt kockázat mentes benkbetétben tartják a pént, márpedig ott annyi játéktér nincs.

Ajánlom figyelmedbe a bamosz.hu oldalt, ott össze is tudod hasonlitani őket, és más tipusú alapokat is megnézhetsz, valamint van elég sok leírás arról, hogy hogyan is működik ez az egész befektetési alap móka.

Ha nem erre értetted az alacsony árakat, és az egész kérdést, akkor bocsánat :D)
ingcapa 2007. 01. 21. 16:28
Előzmény: #2  BuySell
Alina! Ajánlom figyelmedbe a hozamplaza.hu oldalt. Az alapkezelők fejesei is megszólalnak, még tanácsokat is adnak, persze hosszútávra.
BuySell 2007. 01. 21. 15:00
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Alina én nem értem a kérdésedet, hogy érted hogy alacsonyak az árfolyamok? mihez képest?
A pénzpiaci alapok árfolyama folyamatosan növekszik, az az egyik legalacsonyabb hozamú és legkockázatmentesebb befektetés = az árfolyama biztos hogy emelkedik.

A konvergencia alapok alapját nem ismerem nem tudom mit vesz de mivel alapok alapja biztos hogy más bef.alapok jegyeit vásárolja. De erről nincs infóm.

Olvasd el a tájékoztatókat és nézegesd meg az oldalukon a az árfolyamgrafikonokat

link

Topik gazda

alina
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek