Nem azt nem látok a Phylában (Eco-ban pedig mostanában inkább csak sejtéseim vannak, az nem lenne elég az összes tőkém beleforgatásához.), de mindenképp jelentős elmozdulást várok. Persze nem két nap alatt, de javaslom Neked, hogy ha a Phyla közzétesz egy újabb meghívót (akár Bábolnára) és tényleg kiváncsi vagy a valóságra, vegyél részt a bulin.
Sajnos, ha Visonkáról lemaradtál, azt így is nehéz lesz pótolni. A személyes megtapasztalásnál semmi nem lehet infó gazdagabb.
most jönnek akik nem kaptak, akik nem jegyezhettek, akik havonta 2-300K JÖVEDELEM okán folyamatosan tudnak 1-1 pakkot venni...
Emlékezzünk : az ECO 59-ről folyamatosan menetből támadtadta a 214-et !
Na csak azért, és vett egy rakás deklaráltan veszteséges céget, egyeseket továbbadott..
szóse róla ügyesek voltak, de várjuk ki a végét.................igaz ott az ősök (nem az eco, a menedzsment ősei) igen érdekes és tiszteletre méltó embereket számíthattak maguk közé...
És magasan repülnek most...mint a sólymok!
A Phylaxia családfáját nem kutattam, de a cégnek VAN PEDIGRÉJE !!!!
ezt a topicot megmondanád, hogy miért nyitottad, ember??
Törölt felhasználó2007. 09. 08. 10:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
3 napja lefele tart a Buxi, mi meg szépen helyt álltunk, ezért nem jöttek a huhogók, ha lesz egy kis visszacsorgás fürtökbe fognak lógni a topikon. Üdv. mindenki!
többféle x@rból (bocs moderátor!) alomból, zöldtrágyából, melléktermékből............lehet fejleszteni biogázt (1957 előtt anyámék külker cége már erről regélt és földből döngölt házakról (Afrikának adtuk el a licencet), meg a Szabó-eke, amit a hatalmasságok elszabotáltak akkoriban..
Hajrá Liszenkó! és legjobb magyar tanítványai:)
Ügyi vagy, de nem dondolod, hogy a kockázatkezelés ellenére hasznosítani kellene azt a trágyát?
"Ugyanakkor természetes, hogy a fiam cége is pályázni fog uniós támogatásra – a szerves trágya probléma megoldására –, és remélem, hogy nyerni fog. "
Így nem gond a közeli vágóhíd esetleges bezárása sem, amiről ugyan nincs szó.
Ötletem van lányok-fiúk!
Fikázzuk ma mi a papírt, akik azért hallottak valamit, az úgyse lesz hiteles és ezzel jól kiszúrunk a fröcsögőkkel.
...bár én úgy látom az élet fog kiszúrni velük.
Nagyon kiváncsi leszek ma rájuk, előjönnek-e a ködből.
mondom, Páhiban a Visonka kft és az East West Technology LLC mutatta be az egyik új szerzeményt-----------különös tekintettel annak valódi értékelésére, hogy lássuk...
Húúú basssz... Most ezen agyalok, hogy ki is az a MG... De csak nem ugrik be. Annyira nem vagyok én nagy "spíler", hogy monogramok alapján nevek csak úgy beugorjanak :)
Én is viszolygok a törvényszerűen várt és beharangozott emelkedésektől.
De a mai tempó is megfelelő az év hátralévő részében..!!
Phylaxia topic