Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 12. 10. 10:03

Péntek helyett már ma rendelkezhetnek pénzükkel a MOL-t jegyzők  

Ugrás a cikkhez
A jegyzési tájékoztatóban meghatározott feltételek szerint, illetve az ÁPV által kiadott közlemény alapján a jegyzésben résztvevő befektetési szolgáltatók (CA-IB, CIB, IEB - Ebroker - HVB, Raiffeisen Bank és Értékpapír, Takarékbank) péntekig kötelesek a jegyzésben résztvevő magánszemélyek részére a befizetett összegeket rendelkezésre bocsátani. Megkerestünk minden befektetési szolgáltatót, s jó hír, hogy már a mai napon rendelkezhetnek a magánszemélyek befizetett pénzük felett.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=35946
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 16. 00:33
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 12. 11. 12:21
Előzmény: #1  portfolio
Nyavajját!
A Raiffeisen Bankban például azt közölték velem tegnap (azaz szerdán! - a cikkmegjelenés napján), hosszas telefonálgatás után, hogy sajnos még nem tudják, hogyan fogják a visszafizetést lebonyolítani.
Előző nap a telefonbankingon azt mondták, hosszas telefonálgatás után, hogy az általam megadott bankszámlára fogják elutalni a pénzem. (Nem adtam meg bankszámlát! - ezért mentem be személyesen is, fölöslegesen!)
Megy az idő, a pénzemet forgatják, ami nekem nem kamatozik, édes!
Törölt felhasználó 2003. 12. 10. 18:00
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Csatlakozom!
Nekem dec. 12-t mondtak, de lehet, hogy szokás szerint ez nap végét jelenti majd, amikor már nem lehet hozzáférni. Vajon a többi cég is élvezi még pár napig ennek a milliárdos nagyságrendű összegnek a kamatát!?
Mi a teendő? Megvonni a bizalmat...
Törölt felhasználó 2003. 12. 10. 11:23
Előzmény: #1  portfolio
Most beszéltem a CA-IB-bal, nem hogy ma, még pénteken sem, csak hétfőn lesz a pénz hozzáférhető! Örülnék, ha a Portfolio.hu megjelentetné, hogy személy szerint kivel beszélt a banknál.

Topik gazda

lfurcht
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek