Ha én tudnék egy ilyen felvásárlásról/kivezetésről akkor először is kiszámolnám hogy ez milyen áron lehetséges. Másodszor eszem ágában sem lenne egy fórumon hangoztatni mivel a likviditás a béka segge alatt van ebben a papírban és ha holnap akarnék venni mondjuk 50-100 ezer darabot (amit megtennék ha tudnék ilyenről) akkor alapból húznék az árfolyamba kb. 8-10%-ot, azt félretéve hogyha kihírdetem akkor pláne reménytelen az ésszerű áron történő vásárlás.
Na erről ennyit kamugépek..
Törölt felhasználó2007. 07. 11. 17:00
nem pletyka már kész szerzõdés van...........1000 felé viszik............
Van itt egy két régi arc aki öreg pflaxos.. nem sokan, páran.. szerintem ők is megerősíthetik a véleményem, hogy volt egy szép 680-as bázis leült forgalommal, minden mozgóátlag az árfolyamon.. majd innen egy két napos speki kitörés hír nélkül, mert már minden szart megvettek, csak ez maradt ki.. megvették ezt is.. akinek volt egy kis esze és rutinja ehhez a papírhoz az 900 felett két kézzel adta.. Lehet hogy újra felhúzzák, de szvsz erre beszállni itt már kockázatos.. én eladtam, ha visszajön a bázisba akkor elgondolkodom hogy visszavegyem-e. De felesleges híreket gyártani, kevés a hülye aki az ilyenre még felül.
HUB,erzt a skrizoféniát nagyon nem szeretem.Tegnap még felfelé énekelted a papirt,ma pont az ellenkezőjét irod.Miután rád ijesztettek ,elhallgattál.Mi van a BÉT hirrel???
Ne haragudj meg de erre az okfejtésre csak azt tudom mondani----- te jó isten----- februárban 840 volt a teteje és azt én adtam el, úgy hogy hetekkel korábban beálltam
februárban 600 ról rántották meg és visszaesett 700 re most 700 ról rántották meg és visszaesett 800 -ra ( már csak az a kérdés mikor lesz a következő rally ??)1000 fölött lesz...............................
Pannonflax