szerintem a Pflax halott papír. A Betonútépítő körüli spekuláció kifulladt, egy textilipari cégre ki kíváncsi? Mikor lesz a textilipari tevékenység nyereségszintje olyan, amiből jelentős osztalék fizethető? (ne felejtsük, hogy a könnyűipar durván leegyszerűsítve az olcsó munkaerőre épül, s minimálbér emelés nem tesz jót a cégnek).
Tulajdonosi struktúra: tipikusan olyan "üzletemberek" alkotják, akik nem feltétlenül a kisbefektetők érdekeit nézik. Ők nagyon jól elvannak a cégben (javaslom a gyorsjelentések böngészését: mekkora garanciát vállalt a P-flax a fő tulajdonosának hiteleire).
A cég egyedüli erénye a benne lévő sok cash. Viszont sajátrészvényt csak a saját tőke felén vennének, kiugró osztalékra nem számítok (akkor adni kellene mindenkinek).
Piaci oldalról a Brenberg beült, a Budapest Alapkezelő viszont folyamatosan kiszáll.
A forgalmi top 10-be bekerült a Pannon-Flax. Ilyenre már jó ideje nem volt példa. A spekulációs kereslet ugrott vajon meg, vagy tényleg lehet csemegékre számítani a holnapi közgyűlésen?
Törölt felhasználó2002. 03. 18. 14:18
bocs elirtam, nem mindig akartam, hanem mindenki tudja
Törölt felhasználó2002. 03. 18. 14:15
mindig tudja kivezeti, nem hisem 1000 ft-on, de nagyon jo lenne
Pannonflax