üdv na ez már szakszerű vitának tűnik, ugyebár az világos hogy a fizetések nem emlkedhetnek mert gyurcsányidőben leszegényítették az országot mindent eladtak semmink sem maradt ,hát csak olcsó munkaerővel lehet gyárakat idehozni-miért kellene hogy magyarok legyenek minél több cég tulajdonsa? ez sem kérdés így lennénk gazdagok, a vörösbárók pénze mind kinti gyárakban ezért Orbánnak belső gazdagokat is kellett csinálni, így van a lolo akinek itt rengeteg nagy cége van -ja és helikopterrel sem jár mint előtte a vörösjános miniszterünk aki balos röhejes ezt mondani meg gyurcsányra is hogy balos, a méltatlan alacsony jövedelemről meg annyit , hogy évente 10% volt a növekedése de ez persze semmit nem mond sokkal inkább az hogy még magyar embernek 1000 Euró fölött soha nem volt átlagjövedelme most meg van bőven fölötte.
Még délelőtt...az alján beraktam eladásra 17900.-ra, mondván úgysem fog addig felmenni, el is felejtkeztem róla,......már nem tudtam visszavonni a megbízást! Hétfőn...visszavásárolom!
Te állítottad,hogy nem kereskedsz, te állítottad, hogy két budapesti lakás árát elbuktad... Ezek után mire fogadni? A beírások alapján mindenki a helyén kezel! Kellemes hétvégét!
Azt nem tudom, valóban a GDP 3/4-ét teszi-e ki az építő ipar, ha igen az nagyon gáz, szerintem! Mégis lakosságarányosan hányan részesülnek ennek az iparágnak a jövedelméből? 10% lehetséges? Azon belül a nagy részét talán néhány ezer ember teszi zsebre. Miért is lenne ez jó az országnak? Miközben egy csomó dologra pedig nem költ a kormány? Egészségügy, oktatás, szociális rendszer (itt nincs vége, csak ezek hangzanak el nagyon sokszor). Ezekben a szektorokban is több százezer ember dolgozik, méltatlanul alacsony jövedelem mellett. A gazdaság oldaláról miért jó, hogy széles rétegek elszegényednek, miközben kevesek extrém módon gazdagodnak? Hiszen az a pénz nem forog vissza a gazdaságba. Újabb ingatlanokba, passzív vagyontárgyakba kerül.
OTP részvényesek ide!