Jaj, de drága vagy Hank, :-) Köszönöm!Elég karakán csaj vagyok és mindig magam hozom meg a döntéseimet, az eszemre vagy a megérzéseimre hagyatkozva. De szívesen meghallgatom a tapasztaltabbak véleményét is. És tudom, hogy itt kiket érdemes meghallgatni..többek közt pl téged. Amúgy én is az emelkedő trendben bízom még hosszabb távon is, úgyhogy a vételi megbízás már nem is kérdés számomra, csak a konzival is szemezek...jó lenne abból is pár papper a háznál. ;-) Még azt nem döntöttem el, hogy be merjem-e vállalni, mert talán ott nagyobb a rizikó már..Ja, és édes vagy, hogy vigyázol rám (utolsó mondatod), de nem szoktam elaprózni a dolgokat, általában a "mindent vagy semmit" elve alapján döntök alapos megfontolás után. Itt az első verzió lesz. De a biztonsági tartihoz nem nyúlok, csak a full befektethető tőkémhez. ;)
rövid távon 90%-t látok az emelkedésre, remélem Metwolf nem bánja hogy megemlítem, de ha ő betankolt a konziból akkor az menni fog, és az csak 1t jelent, hogy megyünk mi is....
Azt én is megköszönném. Vacillálok, h eladjam itt, biztos nyerővel, v holnap megy még. Nekem sajna a realizált MOL buktát is ki kell termelni..abból vettem
és az mit is tesz pontosan? nekem mondhatod, de az én szabad fordításomban ez a következő technikai elemzész jelenti: 1 Japán és 3db, rossz nem lehet, 2 gyertgyák amik begyújták a kanócokat amik az égbe repítik ezt a pappert a kis japcsikkal együtt... vmi ilyesmi :))
beszálltam full tőkével, ha jól emlékszem 78 ezer forint, ha csak fele olyan okos vagyok mint Mészáros (persze még igy is Zuckerberg előtt vagyok jóval), akkor 2-3 év és lesz pár száz millióm, hacsak ki nem veszem addig egy pár üveg borra
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.