grat mindenkinek, aki idöben észrevette én már csak 45-ön vettem észre, ott már nem volt jó a hozam/kocka arány, mert az abszolút best case plafont vártam 60-ra
akärmeddig nem lehet felhúzni psziché miatt...eddig a psziché támogatta az operációkat, erröl a szintröl már nehezíteni fogja Az egyetlen, ami segít a részvényen, hogy nem lehet shortolni
A konzum a bét-en olyan példát teremtett, ami még sokáig élni fog a fejekben, ezért újra és újra el tudják játszani a brokik más-más papírral u.azt. Ami most nutex, elözö héten még est, aztán jövö héten ott1 vagy ki tudja mi.
Hosszú idő óta ez az első duplázó kispapír. Szar érzés kimaradni belőle, most átérzem milyen volt ez annak aki 2017-ben lufizott bőven :D Mindenesetre hamarabbi bezúzást vártam volna, nagyon pörög a cucc.
Értem én mi short. És nekem már mindegy merre megy. De azt mondom hogy esélyes hogy még mindig limit lesz. Éppen úgy ahogy írtam, hogy nincs mögötte valós vásárló. Tegyük fel a tulajok maguknak húzzák fel, hogy legyen honnan önteni a nyomdázott papirokat.. hm? :)
valoszinüleg ugyanaz vändorol, és minden újabb hullámban behúznak új kisbüfiket vevöknek is, mert szólnak a brokik telefonon nekik, h. itt ma is nagy kecsege van, jöjjenek
Eddig is kiöntötték még sem fogytak el,minden darabot megvesznek,azt hiszik hogy majd meggazdagszik mindenki,nagyott tévednek. Lesz itt akkora öntés,hogy mindenki gyógyszert fog szedni.
én tudom :P Láttam mär néhány hasonlót, és soha nem bírt ki 5 nap felsö limites emelkedést semmi. De ezt szerintem te is tudod, nem véletlenül most adtad el ;) A short nem mäs, mint dupla eladás ;) Ha mär eladtad, miért ne adnál el akármennyit? :) De nem áll fenn a probléma, mivel nincs rá tdt
NUTEX részvényesek topikja