Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 03. 11. 10:38

NUTEX RALI INDULT  

Már +10%-on a papír, és emelkedik.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:57
Előzmény: #959  stock33
Igen igazad van.
Inkább szórja le 20ra, most megmenekülhet a nagy csődtől! Hajrá! :)
stock33
stock33 2016. 09. 07. 13:56
Előzmény: #954  Hathor
LÚZER, érted már????
hathor tiszta jószándékból tömne ki téged!!! egy rakás részvénye van, most meg jönnek itt ezek a nutexes ürgék, akik több 10 millió darab új részvénnyel akarnák őt beelőzni.... "ki ad elé hamarabb" versenyben nem szeretne részt venni, ezért téged, LÚZER kér fel arra, hogy vedd meg tőle a részvényét!!!!

ezért mindent megtesz! még veszi is a részvényt, hogy egy matyó hímzést linkelhessen, amit persze ő rajzolt a vásárlásaival, de az már nem érdekes, a lényeg, hogy te, LÚZER, ezt szopd be és vedd meg tőle a részvényeit!!!!

én meg nem értek a tőzsdéhez :)
látod, LÚZER? hathort a mai napig zavarja, hogy az azóta felszámolás alá került BTEL-nél sok mindenkit lebeszéltem arról, hogy megvegye hathortól a BTEL részvényeit....
LÚZER, te ugyanaz vagy hathor szemében, mint azok, akikre a BTEL részvényeit rásózta...
na és milyen érdekes, hogy a BTEL-nél is újra meg újra azzal jött, hogy a mindenkori aljról épp hányszorozott a részvény.... azok meg, akik megvették tőle a részvényeket, most őrizgethetnek egy NULLA forint értékű részvényt...

LÚZER, veszed már a részvényt??? hathor részvényei rád várnak!!!
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:49
Előzmény: #955  Törölt felhasználó
Aközgyűlés miatt is én vagyok a hibás? Azt is én hívtam össze. Ha ezt állítjátok lehidalok
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:48
Előzmény: #955  Törölt felhasználó
zozo.?
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:47
Előzmény: #953  stock33
Rájöttem, Te félsz, hogy előled megveszem a papírokat, és kimaradsz az emelkedésből. Talán beragadt a pénzed más papírban, azért nem veszel olcsó papírt itt?
A vonat nem vár, elindult már..
Törölt felhasználó 2016. 09. 07. 13:45
Előzmény: #951  stock33
Zászló van és közgyűlés.
Egyértelmű eladási szignál
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:45
Előzmény: #953  stock33
Te nem érted a tőzsde működését.
A papír elkezdetemelkedni, én az emelkedést látva vettem, abban bízva, hogy később többet fog érni. A tőzsde így működik. Vesz az ember, és később eladja.
Ebben semmi új nincs szerintem. Persze, egyszer eladom majd. De mikor?
A Bétet kezébe vette az MNB, Bét fejlesztés van. BUX 75%ot emelkedett egy év alatt, lassan új csúcson. Nutex meg lent a pincében. Ennyit kockáztathatok.
Másnak nem kell vennie, ha ennyire rossz itt minden. Én megpróbálom.
stock33
stock33 2016. 09. 07. 13:41
Előzmény: #952  Hathor
LÚZER, érted már hathort??? ő nem azért vette, hogy téged kitömjön vele!!!!!!!!! á, dehogy is!!! ő csak azért adná el neked a részvényeit, mert ezzel szeretne neked boldogságot okozni!!!!!

de még az előtt szeretné ezt megtenni, mielőtt jön az a pár 10 MILLIÓ új részvény... LÚZER, érted már???? na, akkor most veszed már vagy mire vársz???
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:39
Előzmény: #951  stock33
Más vette, én csak besegítettem
stock33
stock33 2016. 09. 07. 13:37
Előzmény: #950  Hathor
ejjj, szóval a szabásminta rajzolgatása közben, melyet a vásárlásaiddal kreáltál, emelkedett a részvény :) muhahhahahhhaa

LÚZER! figyeled, hathor hozzád szólt!!! hát ilyen ez, amikor egy zsebes kinéz téged magának, próbál a bizalmadba férkőzni... LÚZER, képzeld el, hogy hathoz vett itt pár százezer db részvényt, azétz, hogy rajzoljon neked egy szabásmintát, közben triplázott az árfolyam, most meg van neki egy valad eladó részvénye, amitől még az előtt szabadulna, hogy jön pár 10 MILLIÓ új, friss ropogó részvény... LÚZER, hathortól vedd a részvényt, ne abból a pár 10 MILLIÓ új részvényből, ami jönni fog!!!!
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:33
Előzmény: #949  stock33
Azért most veszem,mert 29től háromszorozott a papír kb 85re, azaz, elkezdett emelkedni.
Csupán ezért
stock33
stock33 2016. 09. 07. 13:29
Előzmény: #948  Hathor
nyugodj le!
miért most veszed?
miért nem várod meg azt a pár 10 MILLIÓ db új részvényt, amiből nemsokára kedvedre vásárolhatsz???

benyomhatod majd ide pár budai luxusvilla árát úgy, hogy csak esik, esik, esik az árfolyam!!!!
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:27
Előzmény: #947  stock33
Nincs kétség, adni kell.
Adsz el nekem ha ennyire rossz?
stock33
stock33 2016. 09. 07. 13:23
"2008. augusztus 13.
Szórja a Humet papírokat az egyik nagytulajdonos

A Humet bejelentette, hogy a Morgan Stanley részesedése a társaságban az augusztus 8 -án eljuttatott levél alapján 2,564,240 darabra, azaz 4.27%-ra csökkent.

Korábban a Morgan Stanley, mint az Absolute East West Master Fund letétkezelője volt jelen a társaság tulajdonosi struktúrájában, és bár a közlemény erről jelenleg nem szól, mi továbbra is az Absolute East West-et tartjuk számon a jelenlegi 4.27%-os pakk tulajdonosaként.

A bejelentés azt jelenti, hogy valamivel több mint egy hónap alatt az East West 5.5%-os Humet részesedéstől szabadult meg. Az elmúlt időszakban több tulajdonosi bejelentés is érkezett a Humet-től, melyben a baráti kezek jelentős részesedés szerzéséről lehetett olvasni. A baráti kezek a részvényeket a legutóbbi jelentős, és a törvényi minimumszintnek számító 6 Ft-on végrehajtott zártkörű alaptőkeemelés során szerezhették. "

ez még persze a részvényösszevonás és alaptőke leszállítást megelőzően történt....
az épp soron lévő részvénynyomtatást követően...

te sötétben bujkáló LÚZER, virítsd a pénzed, hathor-nak vannak részvényei, neked meg pénzed, szívesen cserélne veled! jön a közgyűlés, ő meg menne!!! mármint a cég közeléből, ehhez viszont szüksége van rád, rád, LÚZER! vedd meg a részvényeit, ezért megtesz mindent, olyan szép matyó hímzést fog nemsokára linkelni, hogy még Lord elliott, a hullámlovas is feláll a szarosbiliről, megnézni hogy van-e füle!

LÚZER! egyetlen dolgod az, hogy beleéld magad, milyen szép is lehet maxon venni!!! ezt az érzést kínálja neked hathor, és ezért bármit megtesz, még ma is veszi a részvényt, hogy észrevedd, milyen szarból maradtál ki azért, mert nem hallgattál rá!!!!!!!!!

LÚZER!!! hathor szépen kér téged, hogy vedd már észre, kimaradsz egy olyan részvényből, amiben nemsokára tízmilliószámra nyomtatnak új, friss, ropogós részvényt... vajon mi lesz az új részvényekkel, amiből több tízmillió jöhet??? mi lenne, ha most újra elolvasnád a hozzászólás elején látható idézetet....
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 13:01
Előzmény: #945  Hathor
Holnapután rendkívüli közgyűlése lesz, teljes alapszabály módosítással, alaptőke emeléssel, és srv ponttal.
Én ráérek.
A spájzom tágas.
Hathor
Hathor 2016. 09. 07. 12:59
Előzmény: #944  R00
:)
Vicces vagy.
Én eddig csak vettem.
Ma is
R00 2016. 09. 07. 12:55
Előzmény: #943  Hathor
Beültetés van!!!!! Vigyázni!!
Hatror KAMU pufferrel és elad!!!
Hathor
Hathor 2016. 09. 01. 09:33
Előzmény: #942  Hathor
TikTak, ketyeg az óra a közgyűlésig.
Hamarosan jöhet a második emelkedő hullám, elfogytak az alul vett, itt adott versenyzők.
Hathor
Hathor 2016. 09. 01. 06:18
Előzmény: #941  Hathor
Maga a 2,7millio reszveny a jelenlegi árfolyamon 150milla kb, ennyit raktak csak be eredménytartalékba, és akkor a milliárdos saját tőkéről ne is beszéljünk, plusz a jövőről.
Hathor
Hathor 2016. 09. 01. 06:15
Előzmény: #940  exmnbs1
Az a pénzek ide oda helyezgetése miatt van így szerepeltetve. Erdeménytaralékba meg keletkezett +134MFT! Majd pár nap múlva lesz közgyűlés, kiderül jön e változás, a közgyűlési előterjesztés alapján minden változik. Én ráérek.
Más siet valahova?

Topik gazda

kifekteto
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek