LÚZER, érted már????
hathor tiszta jószándékból tömne ki téged!!! egy rakás részvénye van, most meg jönnek itt ezek a nutexes ürgék, akik több 10 millió darab új részvénnyel akarnák őt beelőzni.... "ki ad elé hamarabb" versenyben nem szeretne részt venni, ezért téged, LÚZER kér fel arra, hogy vedd meg tőle a részvényét!!!!
ezért mindent megtesz! még veszi is a részvényt, hogy egy matyó hímzést linkelhessen, amit persze ő rajzolt a vásárlásaival, de az már nem érdekes, a lényeg, hogy te, LÚZER, ezt szopd be és vedd meg tőle a részvényeit!!!!
én meg nem értek a tőzsdéhez :)
látod, LÚZER? hathort a mai napig zavarja, hogy az azóta felszámolás alá került BTEL-nél sok mindenkit lebeszéltem arról, hogy megvegye hathortól a BTEL részvényeit....
LÚZER, te ugyanaz vagy hathor szemében, mint azok, akikre a BTEL részvényeit rásózta...
na és milyen érdekes, hogy a BTEL-nél is újra meg újra azzal jött, hogy a mindenkori aljról épp hányszorozott a részvény.... azok meg, akik megvették tőle a részvényeket, most őrizgethetnek egy NULLA forint értékű részvényt...
LÚZER, veszed már a részvényt??? hathor részvényei rád várnak!!!
Rájöttem, Te félsz, hogy előled megveszem a papírokat, és kimaradsz az emelkedésből. Talán beragadt a pénzed más papírban, azért nem veszel olcsó papírt itt?
A vonat nem vár, elindult már..
Te nem érted a tőzsde működését.
A papír elkezdetemelkedni, én az emelkedést látva vettem, abban bízva, hogy később többet fog érni. A tőzsde így működik. Vesz az ember, és később eladja.
Ebben semmi új nincs szerintem. Persze, egyszer eladom majd. De mikor?
A Bétet kezébe vette az MNB, Bét fejlesztés van. BUX 75%ot emelkedett egy év alatt, lassan új csúcson. Nutex meg lent a pincében. Ennyit kockáztathatok.
Másnak nem kell vennie, ha ennyire rossz itt minden. Én megpróbálom.
LÚZER, érted már hathort??? ő nem azért vette, hogy téged kitömjön vele!!!!!!!!! á, dehogy is!!! ő csak azért adná el neked a részvényeit, mert ezzel szeretne neked boldogságot okozni!!!!!
de még az előtt szeretné ezt megtenni, mielőtt jön az a pár 10 MILLIÓ új részvény... LÚZER, érted már???? na, akkor most veszed már vagy mire vársz???
ejjj, szóval a szabásminta rajzolgatása közben, melyet a vásárlásaiddal kreáltál, emelkedett a részvény :) muhahhahahhhaa
LÚZER! figyeled, hathor hozzád szólt!!! hát ilyen ez, amikor egy zsebes kinéz téged magának, próbál a bizalmadba férkőzni... LÚZER, képzeld el, hogy hathoz vett itt pár százezer db részvényt, azétz, hogy rajzoljon neked egy szabásmintát, közben triplázott az árfolyam, most meg van neki egy valad eladó részvénye, amitől még az előtt szabadulna, hogy jön pár 10 MILLIÓ új, friss ropogó részvény... LÚZER, hathortól vedd a részvényt, ne abból a pár 10 MILLIÓ új részvényből, ami jönni fog!!!!
"2008. augusztus 13.
Szórja a Humet papírokat az egyik nagytulajdonos
A Humet bejelentette, hogy a Morgan Stanley részesedése a társaságban az augusztus 8 -án eljuttatott levél alapján 2,564,240 darabra, azaz 4.27%-ra csökkent.
Korábban a Morgan Stanley, mint az Absolute East West Master Fund letétkezelője volt jelen a társaság tulajdonosi struktúrájában, és bár a közlemény erről jelenleg nem szól, mi továbbra is az Absolute East West-et tartjuk számon a jelenlegi 4.27%-os pakk tulajdonosaként.
A bejelentés azt jelenti, hogy valamivel több mint egy hónap alatt az East West 5.5%-os Humet részesedéstől szabadult meg. Az elmúlt időszakban több tulajdonosi bejelentés is érkezett a Humet-től, melyben a baráti kezek jelentős részesedés szerzéséről lehetett olvasni. A baráti kezek a részvényeket a legutóbbi jelentős, és a törvényi minimumszintnek számító 6 Ft-on végrehajtott zártkörű alaptőkeemelés során szerezhették. "
ez még persze a részvényösszevonás és alaptőke leszállítást megelőzően történt....
az épp soron lévő részvénynyomtatást követően...
te sötétben bujkáló LÚZER, virítsd a pénzed, hathor-nak vannak részvényei, neked meg pénzed, szívesen cserélne veled! jön a közgyűlés, ő meg menne!!! mármint a cég közeléből, ehhez viszont szüksége van rád, rád, LÚZER! vedd meg a részvényeit, ezért megtesz mindent, olyan szép matyó hímzést fog nemsokára linkelni, hogy még Lord elliott, a hullámlovas is feláll a szarosbiliről, megnézni hogy van-e füle!
LÚZER! egyetlen dolgod az, hogy beleéld magad, milyen szép is lehet maxon venni!!! ezt az érzést kínálja neked hathor, és ezért bármit megtesz, még ma is veszi a részvényt, hogy észrevedd, milyen szarból maradtál ki azért, mert nem hallgattál rá!!!!!!!!!
LÚZER!!! hathor szépen kér téged, hogy vedd már észre, kimaradsz egy olyan részvényből, amiben nemsokára tízmilliószámra nyomtatnak új, friss, ropogós részvényt... vajon mi lesz az új részvényekkel, amiből több tízmillió jöhet??? mi lenne, ha most újra elolvasnád a hozzászólás elején látható idézetet....
Maga a 2,7millio reszveny a jelenlegi árfolyamon 150milla kb, ennyit raktak csak be eredménytartalékba, és akkor a milliárdos saját tőkéről ne is beszéljünk, plusz a jövőről.
Az a pénzek ide oda helyezgetése miatt van így szerepeltetve. Erdeménytaralékba meg keletkezett +134MFT! Majd pár nap múlva lesz közgyűlés, kiderül jön e változás, a közgyűlési előterjesztés alapján minden változik. Én ráérek.
Más siet valahova?
NUTEX RALI INDULT