"Aki fürumbeírésok alapján kereskedik, annak régen rossz." Hathorszerda, 16:26előzmény: #8585 asia#8588"#853920 napos mozgó alulról metszi az 50 napost . Szalag felső szára felfele lett tolva. Nem lepődnék meg az emelkedésen. Ellenallas termeszetesen 40 ft ha átviszi tamaszkent funkcionál. A következő ellenallás pedig a 45" Ti mondtátok, ezekre vettem
A tegnapi kepeden elindult a szuk bollingerbol a papir, az en napos dupla aljamat kivitte fel, kitort abbol is, nagyobb havi dupla alj meg boven folotte. Meglatjuk megugorja-e.
A probléma szerintem csak az ha itt a fórumon szándékosan megvezetünk másokat. Tiszták a szabájok, ezek szerint kell fórumozni. 1. Ne agitáljunk másokat se vétel se eladás irányába. 2. Ne állítsuk, hogy a véleményünk az igazság. 3. Ne avassunk be senkit a privát portfóliónk részleteibe. 4. És főleg ne legyünk udvariatlanok, pláne sértőek másokkal szemben. 5. Beszélgessünk, osszuk meg gondolatinkat, elképzelésinket. Infókat cseréljünk és morforndírozzunk az aktuális eseményekről. Valami ilyesmi lenne a fórum értelme szerintem. Aki fürumbeírésok alapján kereskedik, annak régen rossz.
Én tegnap reggelig bírtam cérnával...a korábbi 39,80-as vételeket kidobtam 37-el...erre ma már 43.-! Igaz..csak 10 ezer darabom volt...de a bukó akkor is rosszul esett! Akinek van türelme...tartsa!...ha ebből is 4IG lenne...az lenne a nagy durranás!
Pont nem kell velük foglalkozni, én simán szűröm az értelmes hozzászólásokat, a többi meg kit érdekel. :) Régebben volt, hogy fórum alapján vettem, nagy hiba volt. Mostanában max. megosztom, hogy mibe léptem be, hogy együtt sírjunk-nevessünk. :)
Miért gondolod hogy baj ha csúcson vesznek? Szerintem ez a pénzkeresés lényege. Legyél te az a ki alul vesz és örülj neki ha van akinek el tudod adni a csúcson. Ha mindenki okosan csinálná nem lehetne keresni rajta semmit ;) ...
Pont így jártam a KONZUM-al, hülye mód 266-on vettem, aztán adtam 24x-en. Akkor jártam jól vele, amikor 230 körül csipegettem, majd 31x-nál adtam. Úgyhogy itt most csipegetek, túl nagy zakó szerintem ebben nem lehet, ha meg mégis, akkor túl sokat nem bukok. Ha pedig emelkedik, akkor nagyon emelkedni fog. Meglássuk...
43.4en 8.5%emelkedes BET vezeto papirja most. Masok 100miliokkal vannak a most ma is eso papirokban.. Csucsokon veszik az a baj, nem az aljakon, ahogy most Nutex is van
Valóban, ha nem öntenék le a nap végéig, akkor határozottan átvitte az 50 napos ellenállást. Mégjob lenne ha a 45-öt is átvinné! Utána tényleg megindulhatna fölfelé ahogy várod.
NUTEX RALI INDULT