Hát barátaim, gratulálok rényinek meg bigbránernek, ügyesen csőbehúzták a kisbüfiket.
de legalább már most befoghatná a száját mindkettő jobb lenne.
Törölt felhasználó2006. 09. 21. 12:11
Sziasztok!
Olvasom a mai hozzászólásokat, tényleg kicsit megnevettetnek! :-))))
Főleg Feri hozzászólásai!! :-)
Ferikén hogy állsz a Synergonnal??:-))
Eléggé száguldozik lefelé az árfolyam Syninél, sajnos megint a legmagsabb árfolyamon vettél bele! Ez van, sajnálom én is!
Jelenleg nincs biztonságosabb papír a Novonál, bárhogy is témázunk itt! :-))
Még hajnalan felraktam, hogy miét is van így!
Jelenleg csak kisbefektetők egy kisebb része adja (adhatja ) el, mivel akik az utóbbi pár hétben 900 és 1250 Ft között bszálltak Novoba, azok nem nagyon valószínű, hogy eladják pakkjaikat nagy bukóval!!!
Csak logikus, hózan paraszti észjárás kell ide!
Emiatt nem is aggódok, csak nem bírtam ki, hogy ne írjak be, Feri 2 db-os eladási szándéka tetszik azért!:-))
Gondolom csak viccelődött! :-))))))))))
Így tovább Ferikém!!!
Amúgy az legtöbb részvény folyamatosan esik a kritikus álapotok óta, hétfőtől, még a Novo bírja a legjobban! :-)
BEADTAM az eladásom!!! A maradék 2db Novomat eladom 930Fton, ottvagyok a könyvben legjobb eladóként vele! RETTEGJ Novotrad összeomlik az árfolyam, "Ferenc86 eladásaitól ments meg mindet Uram"!:)
Hehe... 352-n meg 370-en én is beszállnék újra :)))) Látom, valaki(k) 1000-1000 db-os pakkal ott várakoznak. Pár hete beírtam ide, hogy vigyázzatok, mert pukkanni fog :(((....én szerencsére még 920 körül tudtam eladni, akkor persze fogtam kicsit a fejem, mert utána 1200 körül is el tudtam volna adni, de sebaj, tuti nyerő a számlán :). Mindenkinek további sok sikert és ügyeskedést a Novoval. Én egyelőre bluechipek békésebb mezejére távoztam...
Sziasztok!
Bigbroker24-nek igaza van.
"Tekintettel arra, hogy (i) az Ajánlattevő célja a részvények BÉT-en történő jelenlétének fenntartása, (ii) az Ajánlati Ár alacsonyabb a jelenlegi piaci árnál, és (iii) a részvények jövőbeni árfolyama várhatóan magasabb lesz, az Ajánlattevő azt javasolja a részvényeseknek, hogy jelen kötelező vételi ajánlat keretében ne adják el részvényeiket."
S.k.
Törölt felhasználó2006. 09. 21. 00:38
Az Ajánlattevő tervei a Társaságra vonatkozóan: (7-8. oldal)
Ez itt a legfontosabb, annak, aki nem szeretné eladni részvényeit!!!!
:-)))))
Törölt felhasználó2006. 09. 21. 00:35
Sziasztok!!
Nem kell izgulni, mondtam én!!
Fent van a közös Novo e-mailen és a BÉT honlapján az ajánlat jóváhagyása (még nem jóváhagyott)!!!!!!!!!!!
Ne adjátok el szerintem a részvényeiteket!!
Ha elolvassátok, akkor meglátjátok, hogy nem kell parázni!!
Legyetek nyugodtak és olvassátok el figyelmesen a dokumentumot!!!
BB csak atisztázás kedvéért azt hiszem én foglalkozom régebben a novoval. Pár évig a Német brokernél voltam portfoliokezelő. Itt volt a novo jelentös része. Ha visszanézed én mindig azt kérdeztem miért kell a tökeemelés után a többszörösén vásárolni?
Az uj tulaj nagyon jelentös részhez jutott. Miért gondolod hogy nem akar vele élni a törvényes lehetőségekkel (kiszoritás utána IPO ). Ha megnézted a mérleget a könyvérték
Most már örülök, hogy nem kaptam novót 850ért. Annó 400ért vettem és 700ért adtam el. Majd felment 1200-ig. Akkor kurva ideges voltam mert 2milkával többet kereshettem volna. De igy is nyertem 1,7milliót.
NOVOTRADE: tőkeemelés névértéken
A linket még meg kell keresnem, a közgyűlési előterjesztésekbe benn van a hír.