Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Az. A karitatív kàr. Én màr 2x annyit kerestem, mint tavaly, pedig még csak januàr 25 van. Szeretem az önzetlenséget, de mondjuk nekem megfelel a sajàt fejem utàn menni.
Hát, de akkor ennek a károgásnak mi értelme van? Miért nem vesz valami papírt ami neki tetszik és boldogan ellenne. Minket meg hagyna. :) Ő örülne, mert tuti helyen van a pénze és nem itt aggódna értünk. Biztos az is megtehelő ám. Károgónak lenni. Tényleg Sly, mennyire nehéz mentálisan a károgói státusz? :) :)
Opusba és Konzumban januárra mindenki rallyt várt. Az elmúlt napokban páran fogták a fejüket, mert értetlenül esett az érfolyam. Pedig az lassan blue, meg nem ilyen speka mint ez. Mégis... Akkor, hogy van ez? :)
Sly, én tudom, hogy Te is mínuszolsz engem, de a papír a sorsàt nem kerüli el. Ha tényleg chart alapjàn kereskedted le, ahogyan mondtad, akkor valahol 34-38 Ft között kellett eladnod. Az valóban nem 64 Ft, de nem is 87 Ft.
A spekuláció már megtörtént, a beragadtak még álmodozva szorongatják, lassú csorgás, kivárás egyelőre, majd ha megunják és fejvesztve elmenekültek és leült a papír (és a fórum is), jöhet az újabb spekuláció.
Így van, meg az egyéb ápró mozaikok. Zàró 64.4 Ft. Visszajöttünk a héten a mélyből, lehet tàmadni a zàszló kitörést 73.6 Ft nàl, ott szabadul el a pokol.
Jó napot! Most értem haza! Természetesen Tele Nóri nem bírta a nyomàst, hogy Nor-bika egyre nagyobb szeletet hasít a piacból. Hullanak a fejek, a végén csak Nor-bika marad! Zàrónak 65 Ft csodàs lenne. Doji, megàllt az esés, jövő héten kilövés az űrbe! Biztonság, kiszàmíthatósàg, Nordtelekom.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!