most még nem. De később akár. Annyi szarság kiderült mostanság plusz menekülnek a fideszesek a kamerák elöl, hogy ez továbbra se fog változni. Mi lesz akkor senki nem nyilatkozik a médiának, tovább fog a szar rájuk dőlni, kiábrándulnak az emberek. De nem baj, ha ez kell, ez lesz.
anikó asszonyon látni fogjuk az eredményt majd jár misére napszemüvegben ahogy szokott a nemzet turizmus szakértője a csodalámpással már biztos nincs magyarországon
momentum nem jut be széll bernadett lepaktált ungárral ez nem zavar? nem ilyen kormány kell, hanem ügyvivő párton kívüli fidesznyikek azonnali kivágása új választási rendszer kb ennyit lehet várni ja, azonnali zár alá az összes lopott vagyon
Hogy fogná fel? Jurij papa írta aszem nemrég megnézte a számokat, ha válság lenne a hotelek akkor is jól teljesítenek :D Turizmus marha jól téliesít a válságok alatt. Alternatív valóság rlz. Jók a hitel mutatók, alacsony kamatnál válságot is simán átvészelik a mészi papírok. Corvinuson aki ilyeneket beszel úgy repül, hogy öröm nézni. Bár még lehet guru az echon a bogár drábik tengelyen.
-hangosra vettem a rádiót kiveri az agyamat ki ment a gondolatm.. Még ezek sztereotipiák.. Tényeges(MEGTÖRTÉNT) dolgok meg mást tükröznek..Sok embert beültetnek Balon azt érzem én is..
anyám is állandóan M1-t meg TV2-t néz, de neki is leesett az hogy valami nem stimmel azért úgy ahogy mondják. Úgyhogy a javaslatomra ment az LMP-re szavazni :)
honnan tudod, kormányoztak már? Nem. Pont ez az egyik legnagyobb hazugsága az M1 kampánynak. Mindig lesz megoldás, kiemelkednek új és jó vezetők. Én a fiatalokra szavazok, ezek az öregemberek, az új "Kádárok" húzzanak el. Szél Bernadettet el tudnám képzelni miniszterelnöknek, Hadházy-t meg korrupcióügyi miniszternek. Márky Zay vidékfejlesztési miniszternek, Juhászt valami nyomozóhatóság élére tenném, a Momentumosokat az oktatás és eü élére tenném. Vagyis valami mixben gondolkoznék.
Attól tartok,hogy ez a kombináció nem lenne sokáig életképes. A Fidesz mindent megfurna aztán egymást falnák fel kb 1 éven belül ha egyáltalán koalíciót tudnanak kötni. Hamar kiderülne hogy valólyában milyenek is egymással.Előrehozott választások lennének.Ez így káosz lenne.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül