Ez egyre jobb!
Egyáltalán van neked pozid?
az előbb idéztem, de akkor gyengébbek kedvéért leírom, ha nem volt világos, hogyan lehet az, ha valaki full tőkével benne ül a molban, akkor még utána is folyamatosan rá tud venni, mégis miből, ja vagy hitelre gondoltál vagy Te vagy a Fed?Ezt jó lenne, ha kifejtenéd, mert kíváncsi vagyok rá!
én nem állítom, hogy bármit is tudnék, ami különleges lenne
annyit tudok, hogy 16 ezres eszközértékkel egy ekkora eső trend vége felé a legújabb akvizíciók és hatékonyságnövelési törekvések és INA potenciális rendeződésének kapujában nem hibázhatok túl nagyot. persze nem holnap lesz, de csak annyi a teendő hogy kivárom és bezsebelem a profitit!
de mondhatnám azt is, hogy aki izgulós típus, az NE MENJEN A TŐZSDE KÖZELÉBE!!!!
Végig sem olvastam, egy dolgot utálok, az okoskodást, ja csak annyi akkor kíváncsi lennék, hogy mit csinálnál, ha 6kra lemenne, na az lenne vicces, igaz?
tényleg nem.
Végig sem olvastam, sőt azt kívánom érezd szarul magad legalább annyira mint én, okoskodásoddal sokat érsz, ha én ezt tudtam volna meg azt, bírom az ilyen beírogatásokat!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.