Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 09. 16. 08:48

Mindent kockára tett Mr. Humet - Civin önmagáról és a Humetről  

Ugrás a cikkhez
Egész oldalas interjút adott a Magyar Hírlapnak Civin János, a Humet elnöke és meghatározó tulajdonosa. A cégvezető elmondása szerint üzletileg nem volt számára jó befektetés a Humet, mára már gyakorlatilag minden szabad vagyonát belevitte a cégbe. Civin ugyan optimistán tekint a jövőbe, de még mindig elképzelhetőnek tartja a bukást.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=33377
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 14. 08:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 09. 16. 14:37
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Én eddig külső szemlélőként figyeltem a Humet Story-t, héha egy-egy napra belekaptam a papírba és nyertem néhány százalékot. Valahogy most mégis úgy érzem, hogy a vég közeleg... Nagyon sajnálnám, ha meg kellene válnunk a tőzsde talán legpikánsabb (és ezzel finom fogalmat használtam) papírjától. Civin túl sokat nyilatkozik mostanában (vagy csak én érzem így?), és igyekszik mindenkiben tartani a lelket. Ez természetes, hiszen a süllyedő hajót a kapitány hagyja el mindig utoljára. De vajon Civin tud-e egyáltalán úszni?
Törölt felhasználó 2003. 09. 16. 14:28
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
A kocka veto vajon mit kivan dobni mar megint, mert amikor o beszel valamirol az arfolyam sulyedni szokott.
Törölt felhasználó 2003. 09. 16. 12:53
Előzmény: #3  elemes
Ez igaz, egy kicsit próbáljunk meg függetlenként nyilatkozni...
Sokal békésebb lenne az életünk...
elemes
elemes 2003. 09. 16. 11:44
Előzmény: #1  portfolio
Ezert az adonyomozos beszolasert kar volt. Folosleges politikai szinezetet visz a Humet tortenetebe.
Törölt felhasználó 2003. 09. 16. 09:03
Előzmény: #1  portfolio
Civin ha kavar is, nekem szimpatikus.
Én bízom a humetben, hogy nálunk is lehetnek csodák. Mert valljuk be, elégé mélyponton volt az elmúlt időszakban...

Topik gazda

greeny
5 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek