Melyik online brókercéget válasszam? Segítsetek!!!
Hellósztok.
Segítségre lenne szükségem.
Én még nagyon újj vagyok ítt és még sok mindent nem tudok.
Na szóval én az otp-n belül adom veszem a részvényeket de hát nagyon magasnak találom a 3000 ft-os vételi eladási árat.
Mert én még nem játszom nagy pénzekkel (még csak középiskolás vagyok) és hát az otp-nél elveszik a nyereségem ezekkel a 3 e ft-okkal.
Segítsetek melyik online brókercéget válasszam. Én már kinéztem 3-at (Equitas, Qaestor, eBroker) de nem igazán tudok dönteni. Pár tapasztalatra lenne szükségem.
Na meg arra hogy melyikkel jövök ki a leg költségtakarékosabban.
Hm...
Akkor amikor itt a topic-okban short-ok nyitásáról beszélek, akkor az mind daytrade?
Ezt a napon túli long-ot nem értem. Miért is nem tudja ezt bármelyik szoftver? Hiszen ha ma veszek, ráérek fél év múlva eladni, máris megnyitottam a napon túli longot...
Törölt felhasználó2006. 11. 03. 16:15
napon túli short ill longra csak kulfoldi (net)brókercégel képesek...
A napon tuli short az már értékpapírkölcsön és online sehol sincs.
Azt általában telefonon keresztül kötik. mindehol.
Törölt felhasználó2006. 11. 03. 14:00
Az eBroker akkor most tudja, vagy nem tudja a napon túli short-ot?
Egyáltalán létezik ilyen valamenyik brókercégnél? Mert a főrumokon folyamatosna lehet ilyet olvasni, hogy most kell megnyitni a short pozíciókat, amit én úgy értelmezek, hogy nem felételenül napon belülre szól...
Tőzsde guruk hogy shortolnak, napon belül vagy kívül is? //Pl. egisre napokig lehetne, ha technikailag valahogy kivitelezhető lenne.
Meg aki napon belül nem tud, az tudhat osszabb távon shortolni, mint emelkedésre játszani...
Én eqitastnál vagyok jó,gyors,megbízható idáig a rendszer és ezek között a legolcsobb.Egyébként egyszerüen testreszabható a Peti abszolult nem bonyolult.
Nem olcsó, a webes rendszere az equitashoz képest sehol sincs, cserébe van bróker, hírlevél, sok alap, külföldi tőzsdék,... Hosszabb távra legalább hétszámjegyű összeggel hasznos szolgáltatásai vannak, ha 100 ronggyal akarsz swingtradelni a BÉT-en, akkor nem neked való.
Hali! Én alapvetően eBrokit használok, bár most a tőzsdemágus keretében kipróbáltam a Peti-t is, az eq szoftvert. Hát egyetlen előnyének a gyorsaságot nevezném, ha shortolni akarsz akkor azt ajánlom. Azonban baromi átláthatatlan, nem beszélve, hogy nem számolja ki még a portfóliódat sem :D
Napon túli short nincs a brokinál sem...
Az equitas a legolcsóbb tudomásom szerint, a rendszere jó, megbízható , ellenben pl az ebroker sorozatos üzemzavaraival.
a minimum díj az equitasnál 150 ft tlaán már láttad ,ez kis pénzzel is kedvező.
Egyetlen hátránya, hogy az ebrokernél van napon túli short (az equitasnál csak napon elül), ilylet napon túli tőkeáttételes kereskedés (eqitasnál, csak napon belül TDT)
Melyik online brókercéget válasszam? Segítsetek!!!
Segítségre lenne szükségem.
Én még nagyon újj vagyok ítt és még sok mindent nem tudok.
Na szóval én az otp-n belül adom veszem a részvényeket de hát nagyon magasnak találom a 3000 ft-os vételi eladási árat.
Mert én még nem játszom nagy pénzekkel (még csak középiskolás vagyok) és hát az otp-nél elveszik a nyereségem ezekkel a 3 e ft-okkal.
Segítsetek melyik online brókercéget válasszam. Én már kinéztem 3-at (Equitas, Qaestor, eBroker) de nem igazán tudok dönteni. Pár tapasztalatra lenne szükségem.
Na meg arra hogy melyikkel jövök ki a leg költségtakarékosabban.
Köszi