Antal Dénes, az MKB üzletkötője szerint az amerikai piacokon zárás után nyilvánosságra hozott kiábrándító Intel eredmény következményeként megtörhet az erősödés a Budapesti Értéktőzsde hivatalos indexének mozgásában. A BUX enyhe, 50 pontos mínuszban nyithat, de délutánra akár az optimizmus is visszatérhet a magyar börzére. A forgalom 7-8 milliárd Ft körül alakulhat ismét.
A blue chipek közül az OTP és a Matáv piacán számít fokozott érdeklődésre a szakember, a részvények mozgását az intézményi befektetők megbízásai limitáltan felfelé és lefelé is korrigálhatják. A Richter és a MOL esetében továbbra sem várható számottevő erősödés.
A technológiai papírok a tegnapi szárnyalást követően negatív irányba mozdulhatnak.
A Matáv New York-ban 688 Ft-on zárt, az európai indexek közül a CAC 40 már pluszos, a FTSE és a DAX enyhe mínuszban van.
Az FF topikban elég sok szó volt az elmúlt egy hétben az Intelről. Szerintem nézd meg az ottani pro és kontra érveket. Szerintem az Intelnek már nincs tortája, inkább az a kérdés hogy az időközben mellette elhúzott vetélytársak tortájából ők tudnak-e elvenni.
Rosszak az eredmények viszont mennek a kapacitásbővítések, munkaerő mennyiség racionalizálás, veszik a profi gépeket az asml-től. Kb minden adott hogy kilőjjön, egyedül a (szerintem)nem túl nagy hátrány a konkurenciához képest ami gátolja. Nem túl fancy a kék, most a zöld a divatos azt veszik a népek.
Miként alakulhatnak az eladásai, azt nem tudhatom, de tizenéves mélypontra esett. Szeretik még az intelt nagyon vagy van aki elvenne szeleteket a tortájából? Esett nem kicsit egy visszapattanást várnék. p/e nem alacsony https://www.investing.com/equities/intel-corp https://imgur.com/a/IYMWXa7
Első körbe a Synergonra és a Graphira céloz az én értelmezésemben a címbeli kérdés. De ezek most egyáltalán nem korrelálnak az Intellel. A Graphinál értem is, hiszen mindenkori minimumárol fordult.
Mely papírokat befolyásolhatja jobban az Intel-eredmény?
Ugrás a cikkhezA blue chipek közül az OTP és a Matáv piacán számít fokozott érdeklődésre a szakember, a részvények mozgását az intézményi befektetők megbízásai limitáltan felfelé és lefelé is korrigálhatják. A Richter és a MOL esetében továbbra sem várható számottevő erősödés.
A technológiai papírok a tegnapi szárnyalást követően negatív irányba mozdulhatnak.
A Matáv New York-ban 688 Ft-on zárt, az európai indexek közül a CAC 40 már pluszos, a FTSE és a DAX enyhe mínuszban van.