Topikgazda: Törölt felhasználó 2009. 06. 04. 15:04

Megvan Simor pénze  

Ugrás a cikkhez
Közleményt tett közzé a jegybank azok után, hogy több médiumban is megjelent: jelentős eltérés van a Simor András MNB-elnök korábbi és mostani vagyonbevallása között. "A sajtóban megjelent találgatások tisztázása érdekében közöljük, hogy a Simor...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=116154
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 06. 04. 21:46
Előzmény: #4  tokos.
nem hiszem, hogy ez csak magyar sajátosság lenne, de ennyire direkt módszerrel, vulgárisan nem hiszem, hogy megúsznák máshol épp bőrrel.
.
és ezek a példák olyanok, amik publikussá váltak!
sajnos soha nem fogjuk látni már azokat sem, ami az ügyészségig jutott, de "váratlanul" elhalt.
.
csak remélni tudom, hogy kiborul a bili
de félek, nincs hozzá elég "aránylag tisztességes" ember
tokos. 2009. 06. 04. 20:40
Előzmény: #3  tokos.
Persze nincs min csodálkozni, emlékszem, mikor egyszer visszamenőlegesen csökkentették egyik pia jövedéki adóját, mert kiderült, hogy az egyik zsírosbödön közeli cimbi hosszú évekig nem fizette be valamelyik általa gyártott pia után a lét. Döbbenet, hogy mit meg nem csinálnak. Sokmilliárdnyi adót engedtek el neki.
tokos. 2009. 06. 04. 20:34
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
"most, hogy mar publikus, kik is erdekeltek igazan az offshore cegekben, ideje lenne arrol is velemenyt mondani, hogy kik erolkodtek az emlitett ado amnesztia mellett. "

MIlyen igazad van... Takony banda, mindig mondtam.
Törölt felhasználó 2009. 06. 04. 20:30
Előzmény: #1  portfolio
meg mindig nem hoztak vissza?

hiaba az amnesztia?

nem eleg vonzo a magyar allamkotveny?

.

most, hogy mar publikus, kik is erdekeltek igazan az offshore cegekben, ideje lenne arrol is velemenyt mondani, hogy kik erolkodtek az emlitett ado amnesztia mellett.

.

tiszteltetem az orszag nagyrabecsult vezetoit

Topik gazda

koistvan
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek