Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 09. 13. 16:41

Maradt izgalom a végére is!  

Ugrás a cikkhez
36.1 milliárdos összforgalom mellett 0.4%-os csökkenéssel zárta a napot a Budapesti Értéktőzsde benchmarkja, mely 22,812 ponton állapodott meg. A barométer korábban 23,491 pontig is jutott. Érdeklődés tekintetében kimagaslott a mezőnyből a MOL.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=58675
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 17:54
Észak-dél, a közgaszdásznak készülők általában ballibek? Mi az igazság? Mert az én fiaim nem!
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 14:57
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
Hogy mit nem mondasz...:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 14:51
Te milyen egyetmre jársz?Már ha meg nem sértelek,csak érdekel.Én közgazdásznak készülök.
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 13:16
Előzmény: #43  Knight Tyris
Nem azért macerált, mert jól esett neki, hanem szimplán ösztönözni akart valamivel... Ez a tanár kicsit a mentorom is, eléggé jóban voltunk/vagyunk, bár sajnos már nem tanít. Írj egy emilt, ha gondolod. freemail.hu+ez a nick.
Knight Tyris 2005. 09. 16. 12:14
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Elhiszem :o) Néha hasznos, de komoly kalamajkát is tud okozni. Tudod írtam néha önuralom! :o)
Knight Tyris 2005. 09. 16. 12:10
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Jól gondoltam én, kikéred a magad igazát, ha arról van szó. :o) Egyébként teljesen jogosan háborodtál fel, sajnos a tanárok sokszor tényleg feleslegesen macerálják az embert valami érthetetlen elgondolás alapján. Az más kérdés, hogy azért néha fontos az önuralom is (főleg, ha a másik fél jóval erősebb pozícióban van :o) ). A véleményét rólad meg úgysem kell elfogadni.
A bennem rejlő lehetőségeket, a képességeimet én is szeretem megmutatni az arra érdemes embereknek, persze nem mindenáron, mert az úgy is mindig kiütközik. Ez szerintem normális, mert mindenkinek jól esik, ha megbecsülik.
Ha valaki segít másoknak, mint már írtam, az egy értékes tulajdonság, e jó szokásodat tartsd meg. :o)

Amit tegnap leírtál, annál máskor tényleg egy kicsit pozitívabban nyilatkozz magadról, például úgy, mint ma :o) , mert aki esetleg felületesen olvassa el a soraidat, vagy csak kicsit ismer, még a végén elhiszi. :o)
Tényleg kíváncsi vagyok mit tanulsz.
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 12:06
Előzmény: #38  Knight Tyris
"aki megmondja a magáét, ha kell. /vagy, ha nem, akkor is/"

Hidd el, ez inkább átok, mint áldás...:\
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 10:56
Előzmény: #38  Knight Tyris
Hát köszi...:) Nem, nem csak középsuliban... Tavaly pl azért kaptam 4-est egy házidolgozatomra, mert a tanár azt akarta, javítsak 5-ösre szóban... többek között tőle kaptam meg ezt, amikor közöltem, hogy nem felelk le, ha kettest ad, akkor sem...
Most azért van kinek villogni.:))) Nem tetszelegni akarok, csak megvillantani a bennem rejlő lehetőségeket...:))) Segíteni meg mindig segítek annak, aki megkér (meg annak is, aki nem...) akármilyen tré kedvem is legyen...:)))
Knight Tyris 2005. 09. 16. 09:47
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Üdv, ma jó korán belátogattál a fórumba.
Jó tőzsdézést mindenkinek.
Törölt felhasználó 2005. 09. 16. 07:09
Szia,jó reggelt,lusta vagy?Eddig nem ez jött le.Szia,Knight Tyris.
Knight Tyris 2005. 09. 16. 00:22
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Hát én ezt nem hiszem. Feltételezem a középiskolában mondták neked, de lehet, hogy csak az nem motivált amit ott tanultál. Szerintem mindenkit motivál valami (legalábbis egy darabig). Írtad, hogy tanulsz, dolgozol ez a két dolog általában már önmagában is elég, nem pedig együttvéve. Csinálnád, ha nem lenne valami hajtóerő? És még hobbi tőzsdés is vagy! Pedig ez az izgalmas terület Magyarországon sajnos csak keveseket érdekel.
Na aludni azt én is nagyon szeretek, felkelni már nem. :o) De ettől amikor ébren vagyok még motivált vagyok.
A „semmit sem csinálsz” azt, hogy érted? Semmi hasznosat (szerinted), vagy totál semmit és csak fekszel, mert nagyon nem mindegy.
Ha villogni kell valakinek, azt viszont csak magadért teszed, vagy úgy értetted, hogy megmutatod másoknak mit tudsz, miközben segítesz nekik? Gondolom ez utóbbit értetted „villogáson”. Én személy szerint, az olyan cselekedeteket amikor valaki csak azért tesz valamit, hogy villogjon, mikor csak az a célja az illetőnek, hogy saját magát kedvező színben tüntesse fel, nagyon nem kedvelem. Az a becsülendő, ha valaki önzetlenül segít a másiknak. Persze nem lehetünk mindig önzetlenek, hisz senki sem tökéletes és figyelni kell arra is, hogy a józan ész vezéreljen.
Mikor a verklit írtam arra, gondoltam, hogy sok ember esetében, mikor már családja van, fel kell nevelnie a gyerekeit, gondoskodni kell róluk, a sok probléma, nehézség, ami Magyarországon gyakori felőrli őket és elfelejtenek, vagy nincs energiájuk reménykedni, végzik a dolgukat, a mindennapos rutint, mert kötelességgel tartoznak a családjuk iránt, nem léphetnek ki. Amíg egyedül vagy addig megteheted, hogy nem foglalkozol semmivel, de ha már gyerekeid vannak már nem, akkor már önzetlennek kell lennie az embernek. Mondom mindezt úgy, hogy még nincsenek gyerekeim, és egy darabig nem is lesznek, mert még fiatalnak érzem magam hozzá.

Szerintem alábecsülöd magadat, én itt a portfolion keresztül egy vidám, jó humorérzékű csajt ismertem meg a személyedben, aki megmondja a magáét, ha kell. /vagy, ha nem, akkor is :o)/ /csak vicc volt, mert még én is megkapom a magamét :o)/
Ezt biztos mások is megerősítik.

Tényleg vicces, de hát hogy néz ki, hogy úgy szólítasz meg, hogy Lovag. :o) Hát azért már mégsem magázódunk. :o) És mégis csak a Tyris a név. /Persze a keresztnevet csak azért írtam oda, hogy vicces legyen./

Jó éjt, kellemes pihenést!
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 21:35
Előzmény: #35  Knight Tyris
:) A tanáraim szerint rendkívül motiválatlan ember vagyok... és az az igazság, hogy ez így is van. Sajátmagamért felkelni sem vagyok hajlandó, és ez nem azért van, mert nem szeretem magamat, hanem azért, mert nekem, önmagamban az is elég, ha semmit nem csinálok... viszont ha már van kinek villogni [>:)))]... na akkor aztán teljes erőbedobással, és 100xos lendülettel csinálok mindent, és akkor aztán nagyon áttörhetetlen gátak sincsenek az utamban.
Egyébként nyílván lusta vagyok... vagy szemét... de ha nincs "remény", akkor én magasról sz@rok mindenre és mindenkire... nem hogy belefásuljak bármibe, meg verklizzek...

Bocsi... Tyris...:) Bár ez a "keresztnév" dolog azért vicces...>:)))
Knight Tyris 2005. 09. 15. 17:12
Előzmény: #35  Knight Tyris
Hozzászólhatnátok a "Szavazás az új dizájnról + ötletek" topicban, mi a véleményetek az eddigi változásokról, hogy tetszenek e.
Knight Tyris 2005. 09. 15. 17:09
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Örülnék, ha a "keresztnevem" használnád :o) .

Az életünk elején, amíg fiatalok vagyunk biztos, csak az a baj, hogy aztán sokan belefásulnak, elfelejtik a reményt és már csak a verkli megy. Remélem én mindig elég erős leszek, hogy ezt elkerüljem. Majd, ha esetleg elgyengülök, visszaemlékszem miről beszélgettünk, mit mondtam és erőt gyűjtök :o) .
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 13:18
Előzmény: #33  Knight Tyris
Knight! Szvsz mindenki ebben reménykedik... különben minek csinálnánk bármit is?
Knight Tyris 2005. 09. 15. 09:57
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Hát ezek a szófordulatok,.. na nem. :o)

Lennox örülök, hogy boldog vagy és már csak egy dolog hiányzik, remélem a közekjövőben én is így nyilatkozhatok. :o)
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 09:17
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Azér ez Igen jó...:) Bár kár, hogy kimondatlan igen... de előbb-utóbb csak ki kell mondani... nem? Vagy igen?>:)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 08:51
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Szia Csokasy!:) Nem IGEN, hanem kimondatlan ingenben élünk, de boldogan, erre varrjon valaki gombot.:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 08:44
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Csak nem? IGEN? Mert akkor gratulálok Lenny!;)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 08:28
Előzmény: #28  Knight Tyris
Én már majdnem boldog vagyok, minden meg van hozzá egy kivételével, úgyhogy mostmár jöhet a pénz is.:) Szép reggelt mindenkinek!
Knight Tyris 2005. 09. 15. 00:09
Előzmény: #27  Knight Tyris
Jó lesz, ha lepihenek én is, mert már a nevemet sem tudom rendesen aláírni. :o)
Knight Tyris 2005. 09. 15. 00:07
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
"Szóval inkább másra lőném el az "egyetlen kívánságom"

Gondolom nem az fordult meg a fejedben kívánságként, hogy minden kívánságod teljesüljön. :o)
Bár belegondolva, az sem biztos, hogy az igazi, ugyanis vannak dolgok amiket jobb kiérdemelni, megküzdeni értük, elérni őket, mintsem csak egy kívánsággal egyszerűen megkapni....
...........
Hát ez az sokszor igen anyagiasak vagyunk és gondolkodás nélkül a pénzre gondolunk, pedig a boldogsághoz sok más (is) kell. Lehet, azok az emberek az igazán boldogok, akik a pénzt kihagyják a felsorolásból. Én még sajnos nem tartok itt (és lehet soha nem is fogok) /talán, majd ha nagypapa leszek és vagy 80 éves :o)/, de nem az áll az első helyeken az biztos.

Jó éjt! Kellemes pihenést.
Knigh Tyris
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 22:11
Előzmény: #25  Knight Tyris
Ha sok pénzem lenne... hm... az a baj, hogy jobban belegondolva egy fikarsznyit se lennék boldogabb tőle...:\ Szóval inkább másra lőném el az "egyetlen kívánságom"...>:)))
Knight Tyris 2005. 09. 14. 22:03
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Ok értem, megnyugodtam. :o)

Ilyen esély birtokában elképzelhető, hogy én is az "utazás fázisában" lennék, de az biztos, hogy november környékétől december elejéig biztos meglátogatnám valamelyik trópusi szigetet, ha lehetőségem volna rá. :o)
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 21:33
Igen rég voltam ebben igazad van.A boldogság tart még?Remélem igen,már elnézést hogy megkérdem,mondd hogy semmi közöm,csak kedvességből kérdeztem.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 19:55
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Tanulok, dolgozom, és a maradék időmben megpróbálok normális életet élni... eddig nem túl sok sikerrel...:)))

Pedig azért gyakran ránézek az oldalra, te voltál itt régen.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 19:43
Én is,mi jó történik most veled,rég nem hallottam rólad.Üdv.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 19:12
Előzmény: #19  Knight Tyris
"Én azért ragaszkodnék Magyarországhoz" " De az biztos, hogy sokat utaznék, világot látnék, segítenék ahol tudok, stb."
- a számból vetted ki a szót...:)))De akkor most még az utazás fázisban lennék, ezért írtam.:)

Megvagyok... És Te?

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek