Photo, ez sem igaz, hogy magára borítja ma 15K-t kaptam 54 és 52.5 között az 55-ös vételeket bele sem vettem szóval csak én 15K-t kaptam ennél sokkal többet borítottak, de ebből 15K-t én vettem meg és én csak 1 vagyok a mai vevőkből
nem adja háromszoros áron nem adja kétszeres áron most adja, 12 forinttal feljebb, mint ahol 40-en vette? na ilyen büfi nincs ezt nekem senki ne mesélje be ez nem kisbüfi , aki ezt a cirkuszt csinálja a papírral
Szia! Ma már voltam, de nem sok minden jót csináltam. Tegnap látatlanban vettem 30 k Megakrant 7,05-n és eladtam a Molt 2442-n. Ma vettem Wabit 2620-n és eladtam 2720-on, utána visszavettem 2660-on és beragadtam.
Szvsz 40 nél sokat feltankoltak és még mindig azt adják. Minden kicsi agyonverve és nekem úgy tűnik elmarad a kispapír ralli. Csak pár nagyot engednek menni, Wabi, Master, Dunahouse, többi tiltólistás vagy adni kell.
Zsimo, szerinted mi értelme van, hogy van egy vevő, van eladó, és az eladási árig kergetik le ? 55-nél csak nyomorult 7 forinttal áll feljebb, mint a kínált ár, a 48
ez így nagyon elegánsan hangzik:) fogalmazzunk úgy, hogy beragadtam alaposan :) de csak egyszer induljon meg, tarolni fogok:) gondolom, a neheze még hátravan, a 48 úgy néz ki, nem nyugszanak, amíg le nem kergetik oda
mi a fene, ma feljebb zárt? nem is néztem, csak kaptam reggel 33.6-on, de nem kaptam 33.1-en SET Group Vétel 1000 db 33.6 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7924743, idő: 2021.08.12 09:10:30)
leves