Konkrétan már tegnap tettem egy javaslatot egyik legnagyobb bankkal szemben , de a bízonyítási terhet Tőlem akarják , persze, hiába fordult a bízonyítási teher.
Nem baj PSZÁF Főigazgatója és kisbüfikkel foglalkozó ember Tőlem kér tájékoztatást pontosan , most hogyan is legyen.
Picit , furcsa , de ha tényleg segítenek akkor jó. Állítólag poltikai alapon sebtében tákolt , velük nem beszélték meg. Egyébként nem baj , lealább ott is fognak dolgozni .
BÉT féléves " A " kategóriás transparenciáját állítólag tőlem tudták meg. Most vagy én vagyok hülye vagy a Felügyelet.
Nem baj PSZÁF Főigazgatója és kisbüfikkel foglalkozó ember Tőlem kér tájékoztatást pontosan , most hogyan is legyen.
Picit , furcsa , de ha tényleg segítenek akkor jó. Állítólag poltikai alapon sebtében tákolt , velük nem beszélték meg. Egyébként nem baj , lealább ott is fognak dolgozni .
BÉT féléves " A " kategóriás transparenciáját állítólag tőlem tudták meg. Most vagy én vagyok hülye vagy a Felügyelet.
Kisbefektetői érdekvédelem
Miután brókerem ugy megszívatott , ahogy kellett és le se szart ( MIFID és Basel II ellenére egyoldaluan kötött szerződést az én pénzemen az én kockázatomara ) remélem minimum 25 milkára megbüntetok őket. Előző büntijük 10 milka volt.
Szóval kérdést tettem fel PSZÁF és GVH közös vizsgálatát javasoltam transzparens és EU konform -e az a döntés , hogy 2008 évtől " A " kategóriás cégek évente csak kétszer jelentenek. Ez megalapoozza a MOL , OTP mutyikat , de pl. HUMET , GENESIS se lesz átlátható.
BÉT vezetés meg menjen el a halál faszára havi 1 milkáért vagy 25 ingyen élő, ilyeneket kapunk , meg a hati 2006. szeptember 18-t