Topikgazda: Törölt felhasználó 2003. 12. 19. 08:35

Kiegészít a dr. Csucska Elek Alapítvány  

Ugrás a cikkhez
Karácsony előtti agytornára invitálja a Humet részvényeseket a dr. Csucska Elek Alapítvány, mivel most fűzött kiegészítést egy két hónappal ezelőtti közleményhez. Hiába, annak ellenére, hogy a Humet-R nem jut el széles körben a boltokba, a társaság nem hagyja tunyulni a szellemet.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=36282
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 16. 00:43
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2003. 12. 19. 15:40
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Kedves Almakutya,
természet esen nem feladata, ezt nem lehet vitatni.
Azonban talán Ők a legilletékesebbek, legtájékozottabbak, és lehetne sorolni. Ebben már csak az a szomorú, hogy a Pszáf és a vezetője sehol nincs, vagyis inkább levelezik... Ezért hangoztattam oly sokszor, hogy Szász Károlyt az eredményei minősítik, vagyis azok hiánya, hogy ilyen ügyeken kell viccelődnünk!

Én azért vetettem fel ezt az ötletet, hogy talán segítek új irányt mutatni a Portfolio stábjának, vagyis, hogy milyen irányban lehetne tovább fejleszteni az eddigi kimagasló színvonalú munkát. Ne felejtsük el, hogy ez nem előírás, ahogy az sem volt előírás, hogy ilyen magas színvonalú szolgáltatást biztosító tőzsdei site-ot kell létrehozni. De talán újra segíthetnek megmutatni a tőkepiaci társadalomnak a helyes irányt, akik a korábbi hasonló erőfeszítéseket díjazták korábban...
Törölt felhasználó 2003. 12. 19. 13:42
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Szia bm1,
szerintem nem a sajtó feladata a feljelentések megtétele, nekik csak a tényeket kell helyesen bemutatni. Ezek alapján sokan kezdeményezhetnek mindenféle vizsgálatot, élükön a sokat emlegetett szent tehénnel, akarom mondani a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével.
A portfolio szerintem kinjában mosolyog és fogadja el az ujabb és ujabb Civin akciokat, a rendteremtés ugyanis nem az ö feladatuk.
Egyébként a hazai mezöny erösségét jelzi, hogy a Mester idén még dobogora sem került... :)) vagyis :((
Törölt felhasználó 2003. 12. 19. 11:28
Előzmény: #1  portfolio
Korábbi hozzászólásaimat kiegészítendő, azért felhívnám a figyelmet a Bennfentes kereskedés BTK. kategóriájára is. Érdekes a mai Civin írás is, mely szerint a Humet rt és kft és Csucska alapítvány közösen lépett fel beszerzésben....
Ked ves Portfólio, erre is gondoltam amikor felvetettem a sajtó felelősségét. Ugyanis én is jókat mosolyogtam néhány 'civin-akción', de ez egy jogállamban nem szabadna, hogy megtörténjen, vagy ha igen, akkor nem szabad mosolyogva elfogadni, hanem kemény hangon fel kell rá hívni a figyelmet, esetleg továbblépni...

Topik gazda

bm1
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek