Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 08:33

Katasztrófakoalíció alakul Szlovákiában - Meciar pártja ismét a kormányban  

Ugrás a cikkhez
A legrosszabb kimenetelként emlegetett szlovák kormánykoalíció valósággá vált, miután a június 17-i előrehozott választásokon győztes szociáldemokrata Smer vezetője, Robert Fico tegnap este bejelentette: a Ján Slota vezette Szlovák Nemzeti Párttal (SNS) és a Vladimir Meciar vezette Néppárt- Demokratikus Szlovákiáért Mozgalommal (LS-HZDS) kíván kormányt alakítani. Az egyezség része, hogy sem Slota, sem Meciar nem kap majd miniszteri posztot - emlékeztetnek a hírügynökségek.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=70526
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 30. 08:10
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Neked ez jó, ami van?

Akkor ne hordj össze ostobaságokat!

Mondd azt, hogy nekem ez így jó, azért szavaztam rájuk! Ezt nem lehet vitatni, de a sok ügyetlen és ostoba intézkedésüket lehet.

Mondd azt, hogy Te szélerőművekben vagy érdekelt, akkor tudni és érteni fogjuk, hogy miért örülsz a energia-áremeléseknek.

Az utcai demonstárciót (júli. 8-án) a SZAKSZERVEZETEK szervezik, melyek eredendően szociáldemokrata háttérrel bírnak! Ezt sem tudtad!

"Sajna ma olyan a politikai-társadalmi helyzet (hála I. Viktornak), hogy akinek nem kell Gyurcsány, az automatikusan Orbánt kapja. Ennek megfelelően aki nem szereti Gyurcsányt ergo kénytelen Orbánt szeretni. Ha egyiket sem szereti, természetesen mehet Szlovákiába akár Meciár kebelére is..."
- ez egy irgalmatlan nagy butaság!

Te szereted gyurcsányt?
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 23:25
'akinek nem kell Gyurcsány, az automatikusan Orbánt kapja. Ennek megfelelően aki nem szereti Gyurcsányt ergo kénytelen Orbánt szeretni.'
Csak a vegletesen elfogultaknak kovetkezik a masodik mondat az elsobol.
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 21:52
"szívok a Gyurcsány kormány alatt. Te meg mellette agyvérzést is kapsz. " A szabad szívás jogának gyakorlásával kicsinálod a politikai ellenfeleidet:o)))
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 20:51
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Megkésett válasz, de ...

LET hogy !"nem tudom, hogy élvtársad honnan veszi, hogy Orbán-rajongó vagyok, lehet, hogy nem olvassa beírásaimat, csak szokása szerint köp egyet mindenre, ami nem dícséri Gyurcsányt."-szerű szövegedre reagáljak:
Sajna ma olyan a politikai-társadalmi helyzet (hála I. Viktornak), hogy akinek nem kell Gyurcsány, az automatikusan Orbánt kapja. Ennek megfelelően aki nem szereti Gyurcsányt ergo kénytelen Orbánt szeretni. Ha egyiket sem szereti, természetesen mehet Szlovákiába akár Meciár kebelére is...
Továbbá:
"Csak azt mondjátok meg, miért véditek a kormány vitathatalan tesze-toszaságát, hazgságait!?"

Már ezerszer leírtam, de sajnos ezerszer elmegy a füled mellett: nekem a kampányban édesmindegy volt, hogy ki mit mond, mert már akkor látszott, hogy mindenki hazudik. Mivel liberális vagyok (szoclib) és ráadásul nem hülye, azt is tudtam, hogy a választások után nem az következik, amivel előtte etettek.
Kérdem én: ha tudom, hogy Gyurcsány hazudik és azt is tudom, hogy Orbán is hazudik, akkor milyen alapon szavaztam volna Orbánra? Hogy neked jó legyen??? Nem vagy te a tesóm, se a gyerekem. Mivel a szívatás ugyanakkora lenne most Orbán kormány alatt, én inkább azt választottam,hogy szívok a Gyurcsány kormány alatt. Te meg mellette agyvérzést is kapsz. Főleg, hogy a sok hülye utcai demonstrációval sem értek el semmit. Csak még többet idegesíthetitek magatokat.
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 10:14
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Mit is?

Egyébként ez gazdasági értelemben véve jó hír, hiszen így az SKK esni fog és újra olcsóbb lesz minden SK-ban, akárcsak korábban!

És az MKP-nak is jó, hiszen nem ő lesz a mérleg elvtelen nyelve. És még megmentő is lehet, ha nem jön össze z a frigy, hiszen ott nem az összetartozó nőtt össze, hanem kényszerkoalíció született (más esetben is az lett volna).

Az áttelepülő magyar cégeket meg így is örömmel fogják fogadni, hiszen azok többségi magyar-lakta részekre mennek, ahol az önkormányzat, helyhatóság magyar, vagy magyar-barát(abb!), így nincs félni való.

Továbá meggyőződsem, hogy még Meciar is magyarbarátabb, mint a Hálózat emberei!!! ;)

Végezetül: nem tudom, hogy élvtársad honnan veszi, hogy Orbán-rajongó vagyok, lehet, hogy nem olvassa beírásaimat, csak szokása szerint köp egyet mindenre, ami nem dícséri Gyurcsányt.
Ne értsétek félre, ha Ti szeretitek Gyurcsányt, az nem baj! A szülő is szeret(het)i fiát, még akkor is, ha az tömeggyilkos!

Csak azt mondjátok meg, miért véditek a kormány vitathatalan tesze-toszaságát, hazgságait!?
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 09:28
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Sajnálom Let gazdát! Tiszta szívű, jó eszű tőzsdés. Ez a szektás agymosás tett be neki. Orbán poszter lehet a nappalijában a falon.
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 09:24
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Hát ezt LET meg a többiek nem így gondolják...
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 08:50
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Szóltam, hogy jobb itt.
Törölt felhasználó 2006. 06. 29. 08:49
Előzmény: #1  portfolio
Na, most mehetnek a vállalkozóink Szlovákiába....

Topik gazda

conquistator
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek