Topiknyitó: Portfolio 2010. 02. 24. 09:22

Járai: nagyon nehéz lesz létrehozni 1 millió új munkahelyet  

Ugrás a cikkhez
A költségvetés egyensúlyának viszonylagos fenntartása kulcskérdés, de nem elég, önmagában ez nem oldja meg a problémát, ez a nagy félreértés - jelentette ki egy tegnapi miskolci rendezvényen Járai Zsigmond. A CIG Pannónia Biztosító Zrt....

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=129095
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2010. 02. 24. 09:55
Előzmény: #1  Portfolio
Elnök úr, szokás szerint hülyeséget beszél, az 1m új munkahely létrehozása lehetetlen, és ezt még maga is tudja
martin36
martin36 2010. 02. 24. 09:38
Előzmény: #1  Portfolio
Azta....pedig eddig én úgy voltam értesülve,hogy csak elég a fideszre szavazni,és önmagától a ténytől eljő a kánaán...akkor ez nem is így van?...
sanka 2010. 02. 24. 09:37
Ejnye Járai Uram, hát ki tetszett beszélni, így aztán nem biztos, hogy lesz miniszter.Amúgy meg nem tetszik hinni Orbánban, az ő spirituális képességeiben, már a hittel is baj van fityeszéknél, mi lesz ha kormányozni teccenek, tudom önöknek meglesz a fölhatalmazásuk a néptől, de mire is!
exley 2010. 02. 24. 09:29
Előzmény: #1  portfolio
Ezt nem lehet, kihagyni, a fityesz alatt sem kell melózni, Húrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a párt kell, jó sok segély jöhet megint. Mondja valaki, hogy rossz a neoliberálizmus, annak velem gyűlik meg a baja.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek