anna... ! te mindig a SZARBAN turkálsz....?! KEG Hybrid,ormester.. stb Nem bántásból mondom....miért nem nézel ki magadnak vmi certifikátot? ott kiélheted vad vágyaidat... ( én is azt tettem/ teszem)
1,5-ön zárt, a minimum az 1,2 euro volt.
nem jó fület nézel, a times&sales-t vagy a chart-ot nézd.
Egyébként semennyire sem mérvadó a stuttgarti tőzsde ilyen szempontból, volumen odakint nulla (és majdnem itthon is); és az egész hybridbox felejtős, illikvid mutyi szarkupac, bocsánat.
Szerintem inkább nagy(obb) papírokat érdemes nézegetni, akár short szempontból is, --- neadjisten nem költségvetést, hanem helyette púderesdobozt adunk be, hát melyik hitelminősítőnek tetszik az?
3% alatti közkézhányadnál én nem tudom megérteni azt, aki ebbe belevesz. Az ilyeneket kivezetni szokás a tőzsdéről, nem pedig bevezetni. Nekem tök mind1, hogy 300Ft, vagy 20Ft lesz itt az árfolyam, MERT SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM VENNÉK EBBŐL A SZ@RKUPACBÓL !!!
Bezzeg a tartás az tutkó
57%-os bukásban van aki csúcson bele vett és tartja
Törölt felhasználó2010. 12. 21. 18:29
Itt vagyok és reménykedek benne, hogy a részvényesek közül van olyan is aki megnézi, hogy milyen egyedülálló produktumban akar részt. Sajnos eddig olyanok vannak, akiket csak az árfolyamváltozásból - azonnal - kivehető összeg érdekel. Ez nem csak ennél a részvénynél látható.
Mint írtam ez nem "részvény"kereskedelem, hanem szerencsejáték.
Hybridbox