Sokfele strategia jo lehet itt, csak mindenki talalja meg a sajatjat, ami talan a legnehezebb. Ugy tunik o megtalalta, beragadni nem fog, az biztos.
En nem reagaltam le az elmult napok mozgasait, de ugy gondolom voltak paran akik igen, es csak annyit tettek, hogy hallgattak, es nem keztek el kopkodni a papirra - nehez megallni - , ezert tisztelem oket.
kár neki ilyenek írni mert nem érdekli egyáltalán a cég fundája csak az hogy eladja 2fttal magasabban. amíg van neki addig befektetőként mutatkozik amint eladta jön a köpködés hogy tolvajrészvény nincs mögötte semmi ésa többi és a többi
Igen, szerintem fog is, be fog indulni, de szerintem a nagyobb buli a widget lesz, bar a boxos hasznalat is nagyon vonzo, es uj androidos boxban is nagy fantaziat latok.
"A reklámszakma véleménye alapján a legismertebb hazai online marketing szakember (2007-2008-2009), az 50 legbefolyásosabb szakember egyike a médiaiparban (2008-2009-2010). "
Na, ennyi volt a nagy rally? + 20%:-)))
Mondom, de hiába, gyenge ez mint a harmatfing.
Mindjárt beindítják a tömőgépet ismét, aztán meglesz a 20 mínuszban.
hajó tőzsdés akkor ne dumálja fel meg le a papírokat attól függően vet e belőle vagy éppen eladott. gusztustalan amit művel aztán engem pocskondiáznak a medvével ha beírom hogy célár 500, ez ugyanaz amit ők művelnek de annyi agyuk nincs hogy felismerjék.
" szánalmas vagy ezzel a 2 ftos tőzsdézéseddel. tönkrevágtad a bétet teljesen. "
sly, jó tőzsdés node a bát tönkre vágásához azért mégiscsak kevés lenne
viszont a tolvajpapírokban fellelheted az egyik okot
HybridBox: RALLY!