Hátha buta, akkor így csinálja, szerintem több esze van az öreg rókának, és felhajtaja elötte az árfolyamot, lásd: GENESIS
Én biztos vagyok benne, hogy most senki nem fog realizálni a nagytulajok közül, és akkor ha náluk van a részvények jelentös hányada, bizony ök rajzolhatják a grafikonokat...
Senkinek sincs giga eladó pakkja... Ez így tiszta Long utca... Szerintem
400 milla nem nagy lové, likviditás böség van páran összedobják.
Ha hétvégére betennék a háromszög csucsába, onnan a cél ár 200 felé mutat, és ez most nem vicc... mármintha, a technika számít egy ilyen papirnál, so extra kockázat, de a hozam lehetöség sem semmi....
Van aki bevalja van aki tagadja, hogy van Humija.
Én szoktam venni Otit, Matyit, Molt,Plyt, Ecot, az Egiszke is a kedvenceim közé tartorik, volt már Ricsim is.
De a Humit szeretem legjobban.
Operátor ha ez neked nem tetszik ragszd a homlokodra a sárga cédulád!
Kit érdekel!
Törölt felhasználó2007. 07. 15. 10:05
Nagyon félek tőled,de inkább nevetek milyen szánamas vagy.Csak az nyúl erőszakhoz akinek nincs érve,szánalmas,az erőszakot megvetem.Nem megoldás.
Nekem ugatsz, vagy csak a házat őrzöd?
Neked szólt kisfiam!
Nem tudsz olvasni?
Törölt felhasználó2007. 07. 14. 23:48
A szélsőjobbos szinvonaltalan stílust viszont tartom.Rád.
Törölt felhasználó2007. 07. 14. 23:46
Ja bocsánat a beszolásod kiskoxxxnak szólt sorry.
Törölt felhasználó2007. 07. 14. 23:45
Vigyázz kivel beszélsz így,én nekem nem kenyerem az erőszak,és nem lesz,viszont tudlak erőszakos magatártásod miatt hová tenni,tahó.Írj,ki vagy megmondom.
kiskoxxx nak meg üzenem az új fiú val kapcsolatban, hogy vigyázz kisfiam mert,
úgy átrendezem a képedet, hogy amikor iskolába mész, a társaid azt fogják hinni, új gyerek jött az osztályba!
HUMET!!!