attól tartok lesz kérdés és mivel az értelmes párbeszédre mindig nyitott voltam ezennel közlöm, hogy állok rendelkezésre emailben, vagy telefonon. Minden változatlan: civin@humet.hu illetve 0620-42-11-111.
Ha valakinek az ötlene az eszébe, hogy a választ felteszi a portfólióra, vagy bárhol nyilvánosságra hozza, nincs ellene kifogásom.
Szíves engedelmükkel a portfoliot nem olvasom - bár az imént belenéztem - mivel elképesztően időrabló a töméntelen primitív hozzászólás miatt.
ismételten megköszönve az érdeklődéseket , néhány link, hogy ne kelljen email-ben küldenem:
www.pattonboggs.com/about/Overview/
www.starwest-botanicals.com
www.jrlabs.ca
www.humet.hu
őszinte hívük
Törölt felhasználó2007. 09. 03. 23:27
Jó Mindenki,
köszönöm a telefonon és emailben feltett kérdéseket. Amennyiben a válaszom nem érkezett volna meg, vagy valakit nem hívtam volna vissza, kérem ismételje meg a levelét, vagy a hívását. Meglepően nagy volt a forgalom, még egyszer köszönöm
Tudod Gazdi, anno feltettem neked egy kérdést, és azóta sem válaszoltál rá. Hát felteszem neked mégegyszer. Van neked egy olyan vállalkozásod amit bevezettek a tőzsdére? Egyáltalán van neked vállalkozásod? Azt hittem, hogy lehet tőled tanulni... be kell látnom hogy ez nem így van.
Lenne még egy kérdés, ha szabad. Ismered személyesen Civin urat? Előre is kösz.
Ezen mar 2001-ben sem gondolkodtunk, akkor mar hitelt erdemloen igazolta szemelyazonossagat a Civin ur. Az ujoncok szoktak itt 2-3 evente itt hitetlenkedni amig tart a penzuk.
De amúgy minden tiszteletem mellett érdekelne hogy véletlen nem történt-e 28-a óta tulajváltozás, mert lassan 20-30% közkéz volt a forgalom és sehol semmi.
Ha nem kajmántesó vette akkor ki?kételm hogy kisbüfik .-
HUMET forever
attól tartok lesz kérdés és mivel az értelmes párbeszédre mindig nyitott voltam ezennel közlöm, hogy állok rendelkezésre emailben, vagy telefonon. Minden változatlan: civin@humet.hu illetve 0620-42-11-111.
Ha valakinek az ötlene az eszébe, hogy a választ felteszi a portfólióra, vagy bárhol nyilvánosságra hozza, nincs ellene kifogásom.
Szíves engedelmükkel a portfoliot nem olvasom - bár az imént belenéztem - mivel elképesztően időrabló a töméntelen primitív hozzászólás miatt.
Őszinte hívük