A magyar válogatott feljutott az A csoportba. Hét éve követem a magyar hokit, ez hatalamas bravúr a csapattól! Ilyen körülmények között működő sportágtól az az utobbi évek legnagyobb eredménye, bármely csapatsportot nézve. Bravó fiúk, köszönöm.
"- Kérem mondjon néhány konkrét nevet, aki Ön szerint hiteles politikusként tűnhet fel a társadalom megfelelően nagy többsége számára.
Varga Mihály: - A hokiválogatott. Innen is gratulálok nekik!"
Igy van Fretek!
Ha nekem mégeszer valaki azt monja, hogy a náun focival az baj , hogy nincs pénz.....
Komolyan elkezdtem azon gondolkodni, hogy hokiba kellene fektetni.
Khm.Akarom mondani jégkorongba invesztálni:))
Köszönet a linkért. A szívem szakad meg hogy nem láttam.
Azt gondolom az legkevesebb , hogy ere topik nyílik. Ami tegnap Szapporóban történt az a csodával egyenértékú.
Dehogy tőzsdés közhellyel éljek ...A kis hal bizony megette a nagy halat.
Jövő május irány Svájc! (A tőzsdék májusban úgyis állandóan csak zakóznak!)
:)))
Az A-ban a 16 csapat 4*4 es csoportba van sorolva (mint pl a foci eb-n). A csoportokban mindenki mindenkivel, az első három megy tovább a középdöntőbe a csoprtok utolsói meg (ugyabár 4 csapat) játszanak a kiesés ellen.
Ezek után kénytelen vagyok megfontolni, hogy higgyek istenben....
Javaslatom: A focira szánt állami milliókat azonnal át kell csoportosítani a hokira.
Van Magyarországon egy sportág, amelyik meghálálja a beléfektetett anyagieszközöket.
Nekik jár a Hajrá Magyarok!!!!!
Törölt felhasználó2008. 04. 20. 07:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
EBBŐL TANULHATNA A TISZTELT POLITIKAI ELIT IS ? NEM A SZÉTHÚZÁS ? HANEM AZ EGYÜTTCSELEKVÉS TEREMT ÉRTÉKEKET !
Hoki "B" VB 2008