Fretek, te egy akkora kekec vagy, hogy nagyítóval kellene keresni a másikat! :)
Ha elolvastad, akkor láthatod milyen körítéssel írtam.
De ha neked az a lényeg, hogy mindenben, mindenkiben a csalást, a hülyeséget, ostobaságot keresd, hát tedd.
Csak azt nem értem, a teféléd minek törődik a "gagyi" Genesissel, és minek olvassa ezt a topicot?
Gyerekek, komolyan mondom egészen nyugodt vagyok, nyugodtabb mint bármely másik kis papirban.
Sőt, most had villantsak: ha bekukkant 2500 alá akkor sem fogom eladni, és továbbra is fenntartom a hamarosan 3500 véleményt!
igen Gudakes. A DB AG csinálja biztosan és pont azért, amire gondolsz. tönkre akarja tenni a jegyzést és a genesis részvényárfolyamát. annyira gyűlöli a genesist, hogy nem zavarja az sem, ha a saját csomagja is elértéktelenedik. tipikus pénzügyi befektetői tulajdonság ez. ilyenek ezek. első az érzelem, aztán a profit.
En is latom, hogy egy szuk savbol lefele jott ki, de most lenyelem a bekat, hogy koran vettem ra es turelmesen varok. Rossz hirrol nem tudok, igy betudom az esest annak, hogy minden esik.
De semmi értelme parázni, fel fog menni a papír keményen hamarosan., szerintem.
Egy zuhanó piacon ne várjuk tőle , hogy nem lesz benne eladó, ez egy normális korrekció. ennyi...
Így van. Pl.: kisvargazoli. Köszi az eddigi rövid és velős tájékoztatásokat is.
De azért összefoglalnám, hogy mit veszek le ebből:
-tegnap a német adta,
-ma meg a tegnapi német eladások miatt adják a kisbefektetők?
Minden esetre a mai napra eddig csinált egy dupla aljat (2551), nem lenne jó ha elesne...
utána 2300 a rés lehet támasz, de ezt már nem szeretném megnézni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...