Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Cápák közöttben mindenféle területről érkeznek vállalkozók. Van olyan szektor, ahová semmiképpen nem fektetne be?Az elején elhatároztam, hogy be fogok szállni az online szektorba, volt is befektetésem, de három év alatt rá kellett jönnöm, hogy nem értek hozzá. Tudom, hogy ez a jövő, de, sajnos, idegenül mozgok ezen a terepen. Jellemző sztori: amikor elhatároztam, hogy létrehozok egy online kereskedőházat, amely a portfóliómba tartozó mintegy ezerféle terméket árusítja majd, felhívtam a Cápatársamat, Balogh Petyát, hogy kivel kéne együttműködnöm, mire nevetve közölte, „Levi, nekünk van már egy ilyen közös cégünk!” És tényleg, egyszerűen nem gondoltam bele, hogy azok a srácok, akiknek a cégébe korábban közösen fektettünk be, tökéletesen alkalmasak a feladat elvégzésére. Szerintem az is fontos eleme a vállalkozói létnek, hogy kiszúrod és elkerülöd azt, amihez nem értesz. Például ezért nem tőzsdéztem soha, mert az sem az én terepem, nem értem olyan mélységben, hogy sikeres lehessek benne.
Hali srácok :) Hát a futur fórumokat most jó móka olvasni! Nem terveztem, de feldobtatok, úgyhogy azt hiszem bővítek kicsit... Ahol ennyi jótét lélek lát egyszerre önzetlenül világvégét, ott szokott lenni haszon... oszt meglátjuk...
Kutakodok hasznosan, de fejből is ment.Ajánlom a képet tanulmányozásra: https://kepkuldes.com/image/AEuZce 2018 év eleje 100Ft, tulajdonosi bejelentés KBR 5% 2018 május 05. Árfolyam 60Ft körül május elején 100ról le.2018. szept 10. KBR 10% átlépés májustól szeptemberig 4hó alatt. Ezidő alatt 65-45között járt az árfolyam. Megint tévedtél.Nem baj, szokásos. Legalább elment családomtól egy óra rád. Ennyi sikerült Neked
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi