Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Elég, ha egy pillantást vetsz a Set topikban elkövetett közelmúltbéli, dicstelen munkásságára, és választ kapsz a kérdéseidre...
Törölt felhasználó2021. 07. 11. 18:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nézd már meg a Bét honlapját! Envoro 5% felett. Kbr 9%, nem 6% A többi akár igaz is lehetne 🤣
Törölt felhasználó2021. 07. 11. 18:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ügyes, de!!! az az 500k a mai napig nem lett bevezetve (legalábbis én nem látom jegyzett darabokat a számlámon). Így jelenleg 24m db rv van most. Enviro 5% felett van jelenleg. A Bét is így gondolja, ami hitelesebb mint te! 😘
Törölt felhasználó2021. 07. 11. 17:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt a részvénykönyvvel tudod igazolni ugye mert bemondásra nem megy. Nem is volt ennyi forgalom lehet :D
Kedves Zoky, próbáld meg gyakorolni az olvasott szöveg értelmezését. És légy szíves, fejezd be a rágalmazásaidat. A klónos dumáról meg csak annyit, hogy álláspontom szerint TE vagy a klón. Milyen bizonyítékokkal rendelkezel arról, hogy csődközeli a cég helyzete, illetve hogy Fodor Úr kiszállt? Tisztelettel várja az egész fórum közönsége ezeknek a bemutatását. Nem arról van szó, hogy a vezetés jól végzi a munkáját. Épp erről írtam én is. Szerintem sem végzik jól és szerintem is sok a hiba. DE ez nem jelenti azt, hogy gátlástalan hazugságokat és félrevezető dolgokat kell nonstop terjeszteni. Nem az az érdekes, hogy én mit tudok a cégről. Hanem az, hogy Téged miért érdekel ez az egész, amikor nincs is részvényed. Na és hogy miért terjesztesz valótlan dolgokat. Tán csak nem olcsón szeretnél beszállni?
Ő már a múlt. Köszönet neki mindenért, de hát finoman fogalmazva, ő sem a tettek embere. 2011-ben lépett tőzsdére a cég. Pont 10 éve. 10 év óta nem éppen itt kéne tartania ennek a vállalatnak, miközben napjaink slágertémái az ivóvíz, a kriptovaluták és a hulladékgazdálkodás - és itt mindhárom gyönyörűen adott és együtt van? Megfelelő vezetéssel bizony itt mi már egy komoly, 25-30 milliárdos vállalat befektetői is lehetnénk. Bízzunk benne, hogy ez is eljön, bárhogyan is vezet odáig az út.
Vannak igazságok abban amiket állítasz, a bizalom hiánya miatt 2019 májusában kiszálltam a papírból.
Törölt felhasználó2021. 07. 10. 20:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha bárki más mondja elhisszük hogy kamu a cég, de neked nem mert te mindig le hordasz minden céget :d Negatívak a hozzászólásaid akár melyik papírról van szó ezért kapod a minuszokat :D
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi