Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Semmi nagyszam,be kellett tolni okosan egy par 100 mill $-t,de a gyerek nyafogott h vegyek neki inkabb egy parlamentet,mert ott akar jatszani,igy aztan inkabb kiszalltam.
Olyan pozim nincs a Béten,amit befolyásolni tudok. A felhalmozási szakaszhoz ez most drága. Húzni sem tudod majd,mert ahhoz túl likvid. Lenyomnak. Sok a 80-as vevő. Bele lehet ülni és várni a csodát.
És most nincs más BÉT pozid? Amúgy nyugtaval dicserem a napot. Felhalmozási szakaszban vagyok így nekem az a jó ha esik még ;) Ilyenek ezek az épülő cégek, long run kell gyűjteni, és tartani. Már aki hisz benne
Ha nagyon érdekel én a Bif-be voltam nagyon benne ,másfél évig állítottam a zárókat,húztam rajta,amint volt rá lehetőség. Idén áprilisban kiszálltam belőle,sajnos ezzel folyamatosan 2 hétig nyomva az árat. Sajnálom,aki beragadt. Azóta splitelve sem talál magára a papír. Mindíg kell a papírba egy funda és valaki,aki fel akarja húzni. Ez az ery féle banda túl nagy pozit vett fel a fundájukhoz képest.
Az enefis mit vesz az asszonynak karira? ;) nadrágzseb kifordít, slicc le , bré ki - Szívem vettem egy rövid orrú elefántot karácsonyra. Mást nem kapsz :D
Kiváncsi vagyok a sok futuros faxi mit fog venni az asszonynak karácsonyra?:)) Szerintem a futuros asszonkákat onnan lehet majd megismerni,hogy a karácsonyfájuk alatt ott áll egy vödör víz,a futuros faxikat meg majd onnan lehet megismerni,hogy tele van kék-zöld foltokkal:)))
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi