Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Egyébként semmi gond részemről, csak más helyen ilyen esetben, ne csodálkozz, ha keményen beléd állnak a vesztes pancserek, akik idehoztak bukni egy kis pénzt és frusztráltak.
Csak érzékeltetni akartam, és egyben tanácsolni is, hogy sok parttalan vitától és rosszindulatú kommenttől megóvhatná magát a Hathor, ha hosszabb távú gazdasági/spekulációs párbeszédekbe nem vinné bele az aktuális napi meglátásait, mert a 90% itt nem fogja érteni, hogy mit miért mond. Én nyilván értem, és amit írtál benne van a pakliban. De a végkimenetelbe, amiről beszélünk, nem kell belehozni, hogy mot hoz a politika jovö heten
Szenvedni nem szenvedek. Orommel tradelek. Nem lennek tozsden, ha szenvednek. Tudok dolgozni tovabb az ingatlan szakmaban, ha szenvednek, ott sincs pangas sosem. Mindig megy valamiert a piac. Esesben a gyors eladasok miatt, emelkedesben a gyors vetelek miatt
Hosszu tavon bizonytalansag van. Jovohetet nem tudod, mit tudsz jovorol? Minden befekteto bizik a jovoben, hozamot akar elerni. Van, amikor 5-10ev eses, stagnalas van. Ebbol fel evnel tartunk lassan. Nyaron ekkora fertozes van, mire suli lesz, takony szezon, eso, latyak, suliban ules, szelloztetes nelkuli napok a 0fok miatt, plane nem tudom mi lesz. Minden megtortenhet. Kerdes ki vallalja a kockazatot. Na es hogy minek vallalja? Dupla vagy semmire
Oké de te napi szinten percről percre szenvedsz a pénzért. Nem mindenki ezt csinálja, és nyilván te is tudod hogy nem 10 perces idősávban gondolkodok. Szerintem ezeket az érveket engedjük el amiket felhoztál. Egy hosszú távon reális dolgot hoztam fel. Persze lehet még hónapokig itt lesz minden mint most, nem mondom, hogy nem.
Az a baj ugyanugy haritjatok a masodik hullamot, mint az elsot. Azt mondod ilyen leallas meg egyszer nem lehet. Dehogynem, meg annal is durvabb is lehet. Elsonel rohogott mki, hogy ez a virus semmi. Most mar utolag meg egy ilyen nem lehet. Itt pusztit korulottunk, ukrajna, romania, spanyolok. Vilagban naprol napra tobb beteg. Eloszor csak wuhanban volt, sehol mashol! Most mindenhol! Nekem mondjuk mindegy, en ugy rendezkedtem be tozsden, nekem napi tradeim vannak, nem remenykedem abban dupla, tripla jon.. meg be vagyok ragadva -30-40-50%on. Felolem barmi lehet. Don King 70.000re is, de meg felen is kuzdunk kinti ATH mellett.
Igen. Sokan cashban ülnek. Várják a beharangozott 2. kört. Nagyon reklámozzák, vajon eljön? Ha eljön, úgy jön el, ahogy az első -tőzsdei szempontból. A pénzt úgy nyomják mint ha valami monopoly pénz lenne. Szerintem Zsiday cikkében nagy rációt látok. Sőt már előbb megláttam ezt.
Elnézést, nem klasszikusan készpénz helyettesités ez nyilván. Hozam és értékallósági szempontból gondoltam inkább. Egyelőre még várja mindenki az iszonyatos és beharangozott második hullámot ami vagy jön, vagy nem. Ha viszont nem fog jönni úgy ahogy azt beharangozták előre, akkor még Zsiday is megnyomja a buy gombot, sokan másokkal a keritésről. Szigorúan szvsz.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)