Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Trump az elmúlt években hány ilyen hasonló előre bemondasod is volt? Neked is bejott pár, többsége nem mondjuk. Ez általános fórum zaj, a figura bemondott egy dátumot. Nem az lett, de megprobalhatod osszemosni. Mondjuk részvényeskent talán inkább lehetne örülni is hogy végre történik valami. Én így teszek.
Jaaa, hát írtunk és vártunk már sokmindent és jóval korábbra, számomra ebben nincs semmi. De mindegy is, lényeg, hogy végre elindul amiért itt vagyunk. :)
A FUTURAQUA ÁSVÁNYVÍZTERMELŐ ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÁSA2020. augusztus 03.A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság(7011 Alap, Dózsa György út 81–83.; adószáma: 23174586-2-07, a továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról.A Társaság a mai napon sikeresen befejezte és lezárja a blockchain-technológián alapuló Watereum tokenje első sorozatának 2020. április 23-án megkezdett kibocsátását, illetve 2020. április 24-én megkezdett értékesítését.Társaságunk a token második sorozatának nemzetközi kibocsátásáról hamarosan tájékoztatást tesz közzé.Alap, 2020. augusztus 03. FuturAqua Ásványvíztermelő és VagyonkezelőNyilvánosan Működő Részvénytársaság
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)